E14 éves fiú vagyok, sok fura dologgal körülöttem amiket egyszerűen nem tudott senki megmagyarázni Az alábbiak lent Ez miért történik velem?
Most, 22:59 kor írom telefonról ezt a kérdést, melyet ez a valami nagyon meggatolna. A legsezem pillanatokra leáll, konnyezek.A wifi többször elment (pedig a router fél méterre sincs tőlem és senki sem piszkalta)
A böngésző többször bezarodott, a telefon egyszer befagyott és az akku is merül 15%on van (xperia mini pro) pedig percekel ezelőtt fullon volt.
De nem terelem a szót íme ami érdekelne
Szerintem egy szellem lehet az auramban amit márt talán többször is láttam ez lehetsegs?
Sok fura dolog történt velem, de amióta érzem ezt a valamit nem engedi hogy beszéljek ilyen természetfeletti dolgokról és nagyon félek tőle
Amióta itt van miért almodok meg minden rosszat ami megtörténik? Néha az ellentéte történik...
Többször hallottam fura hangokat amik mintha beszéltek volna hozzám, nemtudom mit beszelhettek mivel egy szót sem értettem a kantalasbol
Déd papámra nagyon hasonlitok szinte ugyan az a személyiség vagyunk és lehet, hogy ő van melletem bár 17 éve halott. Érdekes, hogy nemtudom eldönteni őt érzem e vagy egy idegen rossz akaró szellemet. Szerintetek?
Nagyon szeretem az odaát című sorozatot amiből sok dolgot is megtudtam. Egyszer a szobamat korberaktam sóval (anya örült is neki) és az nap semmilyen formában nem éreztem semmi természet felettit.
Nagyon félek ettől a valamitol és nemtudom eldönteni, hogy most mi ez
nekem is voltak erdekes dolgok. probaltam rajuk esszeru magyarazatot keresni es nem ugy felfogni mint te. hanem ugy mint furcsa hangok a falbol: Szomszedok mar megint basznak, vagy ez is a varazsmanok muve :D
14/f
Az odaát csak egy sorozat, ami benne van az csak kitaláció. 14 évesen hogy nem jutottál el még erre a szintre? Egyébként csak valami baja van a telefonodnak.
"Sok fura dolog történt velem, de amióta érzem ezt a valamit nem engedi hogy beszéljek ilyen természetfeletti dolgokról és nagyon félek tőle"
Senki sem korlátozza azt, hogy miről beszélj. Csak bemeséled magadnak az egészet, hogy sajnáltathasd magad.
Szerintem elég hülye problémáid vannak. Ilyen idős koromban eszembe sem jutott, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzak.
A KOMMENTelőknek írnám!
Elég merész kijelentéseket ír némelyik ember.... És leginkább a szkeptikusokról beszélnék....
Általában vannak megmagyarázható, racionális okok az elmondottakra. DE! Attól mert régen 30-40-50 évvel ezelőtt nem beszéltek erről, a mai informált internet világából rengeteg olyan információt talál az ember, ami talán nem terjedt el akkoriban!
Nem mondom, hogy a gyereket egy szellem 'kergeti', viszont cáfolni és röhejesnek titulálni olyan dolgokat amiről semmi információtok nincsen?! Hát az kb olyan mint hívőként kijelenteni, hogy nincs Isten!
Van egy film, amit nagyon tudnék ajánlani minden itt kommentelő embernek!
Film címe: Démonok között!
Ez egy igaz történet alapján készült film, egy házaspár foglalkozott ilyen dolgokkal, és még a Vatikán is elismerte a férfit Démon űzőnek!
Tehát nem biztos, hogy szánalom kijelentéseket kéne ez ügyben írnotok! Nem Én találom ki, ezek valós tények!
A filmbe nyilván belekerülhettek olyan extrák, amik talán a valóságban nem léteztek, viszont az első 5 percben mindenki választ talál a szkeptikus gondolataira!!
A filmet NEM ajánlom ilyen állapotban a KÉRDEZŐNEK!! Szóval szerintem Te maximum olvass utána, ha kíváncsi vagy rá!
Mindenesetre NEM lebecsülni kell az efféle 'tényeket', hanem először is MINDIG a racionális érveket kell megkeresni! Nem a korod a lényeg, hanem hogy mennyire van hajlamod a befolyásolásra. A filmek valóban eltudnak némileg torzítani, és félelmet tudnak gerjeszteni benned. És még száz ok lehet, arra hogy miért hallasz hangokat, illetve miért nem jó a telefon/wifi.
/A hivatalosan is szellemekkel foglalkozó házaspár neve: Ed és Lorraine Warren/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!