Érdekes fürdőszoba?
Szia ! :)
Én nem tudom mi lehettett de vmi akkor kötödik a helyhez vmi miatt . Bár én se tom ... De velem is olyan volt h wc-ztem Xd fura hangokat hallotam nagyon félelmetesek voltak csikarások meg minden először azt hittem bnőim szorakoznak és nem féltem mentem volna ki erre az ajtó hatalmas erővel rámcsapodott de nem volt senki ott én meg persze kirohantam mert bevoltam szarva .. erre egyszer többen bementünk leültünk szorakoztunk meg minden az egyik bnőmel elcsendesedtünk mert vmit hallotunk olyan kopogás szerü az egyik sarokbol annyira megijedtünk hogy mozdulni se mertünk .. miután nagyon közel jött a "hang" elhalgatott kimentünk másnap me kiderült hogy hülye bolond kislányok idézni probáltak ott ... én még most se megyek be abba a mosdóba XD hülyén hangzik de igaz :) ezért szerintem vmi ott is volt ... amúgy bocs a helyesírás miatt ! :9
Kamu! Beképzelitek.
Ja, és tanulj meg elsőnek írni helyesen, ne a fürdőszobával törődj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!