Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Érdekes fürdőszoba?

Asawolf kérdése:

Érdekes fürdőszoba?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek azzal a kérdéssel fordulok hozzátok h a mi sulinkba van egy furcsa fürdőszoba az osztálytársaim is mondták h furcsa dolgok történtek bent nem volt kinyitva az ablak és nagyon hideg volt a wcbe felvoltak kapcsolva a villanyok az ajtók kinyitva és oda pedig csak mi szoktunk járni más nem víz tócsák voltak, lépéseket hallottunk, furcsa hangokat olyan volt mintha valaki hörgött volna, kopogásokat észleltünk de még ami a legfurcsább h mikor korán fel mentem vízcsobogást hallottam pedig be volt zárva az ajtó és olyankor még egy lélek nem volt a suliba a műhelyből pedig azt hallottam mintha leestek volna valami könyvek de mikor bementem akkor nem volt leesve semmi pl:nyugodtan ültem mikor hallottam h valaki lépked fel a lépcsőn azt hittem h az osztálytársam jön szóltam is de nem szólt vissza senki se nem tudom már mit kéne csinálni mert már majdnem mindenki fél oda belépni. Ebbe szeretném segítségeteket kérni a válaszokat előre is köszönöm
2014. ápr. 21. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Valaki kitalálta ezt a történetet, a többi birka meg elhitte neki és tovább adja kicsit szinesebben. Nincs ott semmi, 100% csak bebeszélitek magatoknak. Nincs egy tökös fiú a suliba aki bent marad egyedül órákig? Ha eltűnne írhatnál ilyen kérdést, addig fölösleges.
2014. ápr. 21. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
A helyesírás és a mondatvégi írásjel (pont)használata ma már nem menő? Amúgy csak valaki szórakozott veletek.
2014. ápr. 21. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:
hehe bocsi én nem beszélem be magamnak az osztálytársaim ott is akartak volna maradni aludni de annyira bevannak parázva h nem mernek bent maradni félnek bent lenni mert mikor belépnek furcsa érzésük van és furcsa dolgok történnek
2014. ápr. 21. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia ! :)

Én nem tudom mi lehettett de vmi akkor kötödik a helyhez vmi miatt . Bár én se tom ... De velem is olyan volt h wc-ztem Xd fura hangokat hallotam nagyon félelmetesek voltak csikarások meg minden először azt hittem bnőim szorakoznak és nem féltem mentem volna ki erre az ajtó hatalmas erővel rámcsapodott de nem volt senki ott én meg persze kirohantam mert bevoltam szarva .. erre egyszer többen bementünk leültünk szorakoztunk meg minden az egyik bnőmel elcsendesedtünk mert vmit hallotunk olyan kopogás szerü az egyik sarokbol annyira megijedtünk hogy mozdulni se mertünk .. miután nagyon közel jött a "hang" elhalgatott kimentünk másnap me kiderült hogy hülye bolond kislányok idézni probáltak ott ... én még most se megyek be abba a mosdóba XD hülyén hangzik de igaz :) ezért szerintem vmi ott is volt ... amúgy bocs a helyesírás miatt ! :9

2014. ápr. 21. 20:00
 5/6 A kérdező kommentje:
XD akkor nem csodálom h nem mész vissza abba a fürdőszobába
2014. ápr. 21. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Kamu! Beképzelitek.

Ja, és tanulj meg elsőnek írni helyesen, ne a fürdőszobával törődj :D

2014. ápr. 21. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!