Mi történik, ha egy fekete bogár rám mászik?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel voltunk a pataknál, a csövön ültünk és beszélgettün. Egyszer csak megláttuk a másik barátnőnket és tesóját. Felmásztunk, beszélgettünk. A fiú a másik sziklán állt, és szolidan közölte, hogy egy bogár van a seggemen. A régebben ott levő barátnőm megnézte, és ordibálni kezdett. Megnézte a másik barátnőm, ugyanez a reakció. Aztán már engem is érdekelt, mondom magamban, akkor nézzük meg, és hátrafordítottam a fejem. Egy kb. 8 cm nagyságú, 2 cm szélességű eddig számomra ismeretlen fekete bogárral kötöttem egy másodpercig tartó szemkontaktust. Üvöltöttem, hogy szedjék le, barátnőm meg leseperte, aztán eltaposta. Hazafele menet több rovar is a szememnek jött, és a pulcsimban is voltak kis rovarok. Minek a jele ez?2014. márc. 30. 19:03
11/19 anonim válasza:
Valószínűleg egy cincér volt....
12/19 anonim válasza:
"barátnőm meg leseperte, aztán eltaposta"
B*sszátok meg, ti ne menjetek a természetbe. Nektek a pláza való.
13/19 A kérdező kommentje:
és lehet valami fajtája? amúgy nem a bogárral van gondom,hanem a méretével.
2014. márc. 31. 14:31
14/19 anonim válasza:
vigyázz! a halott bogarak bosszút állnak... :)
15/19 anonim válasza:
Van olyan cincér,amelyik megnő akkorára,csak nem biztos hogy az cincér volt,ugyanis azok később szoktak előjönni....
16/19 anonim válasza:
"és lehet valami fajtája? amúgy nem a bogárral
van gondom,hanem a méretével." Húha az mindjárt más.
17/19 anonim válasza:
Szegény bogár. Én a tegnap láttam egy nagy bogarat a szobámban, akkora volt mint a kisujjam, és a csápja hosszú fekete, és nem tudom foga lehetett vagy el sem tudom képzelni. Olyan volt a szája mint a póknak és mozgatta. Felsepertem a lapátra és fura hangot adott ki, megsajnáltam s kitettem az udvarra, de nagyon féltem, még a hátam is borsódzott tőle
18/19 anonim válasza:
Lehetett hőscincér, szarvarbogár, vagy lótetű. A hosszúkás testalkata alapján lótetűnek tippelném, bár az nem teljesen fekete, és egyébként nem is a bogarak rendjébe tartozik.
Egyébként mindhárom inkább éjszaka aktív.
Hogy minek a jele ez? Annak a jele, hogy a természetben jártatok, ahol bizony mindenféle élőlények vannak..
19/19 anonim válasza:
Megnéztem amit felsoroltál. Hőscincér volt, mert ugyanaz van a képen, mint amit leirtam. Lehet nálunk a padlásról eshetett be, mert az internetet vezettük és lyukat kellett fúrni a padlásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!