Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Csecsemők hogyan tudnak...

Csecsemők hogyan tudnak öngyulladni?

Figyelt kérdés

Olvastam és a TV-ben is volt, miszerint megfejtették a spontán öngyulladás okát tudományos magyarázattal. Úgy rémlik a testben levő széndioxid begyullad és a test oxigénje táplálja, bár lehet más a magyarázat, már elfelejtettem, de csecsemő hogyan tudna kigyulladni ? Abban nem keletkezik annyi széndioxid.

[link]

2014. márc. 9. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Álljunk meg egy percre!

A széndioxid nem éghető, az égést nem táplálja.

Innen tessék folytatni a kérdés kibontását!

2014. márc. 10. 11:24
 12/20 anonim ***** válasza:

"Úgy rémlik a testben levő széndioxid begyullad és a test oxigénje táplálja"

Kérdező, már hogy a búbánatba' tudna meggyulladni egy OXID??

Mi lenne, ha a CO2 meggyulladna? CO3?

2014. márc. 10. 13:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arról hallhattál, hogy eddig ismeretlen kémiai reakció során a víz hidrogénre és oxigénre bomlik. Meggyulladva az égő hidrogén gyorsan felemészti az oxigént. Egy láncreakció jön létre, mely sejtről sejtre terjed.

A testben lévő éghető anyagok (pl. zsír), illetve a testet borító ruházat, ágynemű stb. fokozzák a tűzet.

2014. márc. 10. 13:59
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
Szégyeéjétek magatokat. Úgy rám ijesztettetek,hogy ez után már nem merek betakarózni,nehogy meggyulladjon tőlem a pehelypaplanom,s akkor már mivel takaródzok. Ejnye ejnye ez nem szép tőletek.Komolyra. Vasöntödéknél vigyáznak,h ne legye vizes a környék.Mert ha kicsurran az olvadt fém az robbanást eredm,s a szét fröccsenő olvadt fém csúnyán éget,de még itt se tart a láncolat a végtelenségig. Tehát nyugi.
2014. márc. 10. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Á csi! A vasöntődékben azért vigyáznak a vízzel, mert a forróságtól hirtelen gőzzé válik, ez okozhat robbanáshoz hasonló jelenséget. Mint rántotthús sütésnél a forró zsírba cseppentett víz, szétfröcsköli a felhevült zsírt, komoly égési sérülést okozva a menyecskének.

Az emberi test öngyulladása viszont nem létező fogalom! Mível ezeket az elszenesedéseket gömbvillámok hozzák létre.

2014. márc. 13. 18:24
 16/20 A kérdező kommentje:

Jó most széndioxid vagy szénmonoxid. Ne akadjatok fenn ilyenen, a lényeg hogy a kula erjedése során felszabaduló éghető gáz én simán el tudom képzelni, hogy a sokstressztől így begyullad

Vagy a stressz miatt a gyomorfekény következtében a bélmozgások aktívabbak és éles a fekély széle így olyan mint a szakóca, sokat dörzsölődik egymáshoz azt begyullad a bélgáz?

2014. márc. 13. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Sem a széndioxid, sem a szénmonoxid nem tud begyulladni, lévén égéstermék. A bélgáz fő alkotóelemei a nitrogén, hidrogén, szén-dioxid, metán és oxigén.
2014. márc. 13. 22:07
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
A sok bélgáz miatt égett le már szarvasmarhatelep... A babák pedig rendesen tudnak pukizni, főleg ha hasfájósak..Szerintem ha a közelben szikra keletkezik és a gáz koncentrációja egy helyiségben nagyon magas, esetleg előfordulhat. De ennek a valószínűsége csecsemőknél a mi féltekünkön úgy gondolom, nulla.
2014. márc. 21. 09:04
 19/20 anonim ***** válasza:
A bélgáz tud robbanni, az igaz. Régebben előfordult, hogy műtét közben az elektromos kauter hibája miatt robbanás történt. De nem ég el a test, csak megég. Természetesen az illető belehalt, de a roncsolódás csak lokális volt.
2014. márc. 21. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Ugye ti most azt játszátok,hogy én azértis tudok hülyébb lenni nálad.
2014. márc. 21. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!