Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valaki segítene?

Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Nemrég teljesen megváltoztam:elkezdtem azon gondolkodi, hogy kit és hogyan ölnék meg,darabolnék fel, kínoznék meg, stb. Egyáltalán nem ezek jellemzőek rám és mostanában késztetést is érzek arra, hogy leszúrjak valakit(pl. egyik osztálytársamat).Úgy érzem, hogy mikor ezekre gondolok, és már majdnem megtenném, nem is én vagyok, mintha valaki más lennék. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi lehet a gond nálam, vagy mi lehet a bajom?

A rendes válaszokat előre is köszönöm

2014. febr. 24. 14:33
 1/8 anonim válasza:
Beszélj pszichológussal, gondolom van a sulidban meg beszélj szüleiddel, ha olyan a helyzet, akkor ők elvihetnek másik szakemberhez.:)
2014. febr. 24. 14:47
 2/8 anonim válasza:
Maganeleti gondod lehet szerintem. De ezt en nem tudhatom. Nem ismerlek. Menj pszichologushoz, akarmilyen ciki is lenne ezt mondani a szuleidnek.
2014. febr. 24. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem pszichiáterhez kellene menned sürgősen, vagy menj el még ma a háziorvoshoz és ő majd ad beutalót az illetékeshez.
2014. febr. 24. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az van a háttérben, hogy az akaratodat nem tudom érvényesíteni a világban? Nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnéd. Az embereket mint akadályozó tényezőket látod. Akik nem értenek meg. Nem tudsz velük mit tenni, ezért képzeled el, hogy így lépsz túl a problémán, hogy megsemmisíted őket....
2014. febr. 24. 16:55
 5/8 anonim válasza:

Neked semmi bajod sincsen! :) Ezek a hormonok :) hahahaaa!

Velem is volt ilyen, sétálj és ilyenek. Sok mindekivel megtörténik :) Nem kell aggódnod :)

2014. febr. 26. 19:23
 6/8 anonim válasza:
Asztalos András nevű természetgyógyász- és tisztánlátó segítségét kérd!neten megtalálod a tel.számát!
2014. febr. 27. 09:27
 7/8 anonim válasza:
nope.avi
2014. márc. 2. 17:24
 8/8 anonim válasza:
Hali! Ugyanígy vagyok ezzel. Másnak érzem magam a többieknél. Egy tipikus EMO gyereknek érzem magam! Pedig nem vagyok az! Mostanság egyre jobban nyugszik. Én az egész osztályommal úgy vagyok, hogy fal mellé állítva az utolsó dolog amit hallanának, hogy "TŰZ!". Olyan 'szabványú' barátokat kell találnod, mint Te. Nekem így csillapodik le. Csak, velük hétvégén tudok találkozni, ezért hétköznap felmegy az "ingermérőm". Amikor velük vagyok, szabadnak érzem magam. A pszichológus is segíthet, mint az előttem írók írták, de én magamtól próbálom helyre hozni a dolgokat. Az osztály dologban nem érzem magam hibásnak, hogy esetleg ÉN vagyok az antiszociális. Nem százas az osztályom. Már csak 3 hónap (kb.) a 8 évből...
2014. márc. 10. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!