Petifsdfsdfs kérdése:
Mi lehet? Sokszor van olyan kopogás hallatszik az ajtón kimegyek semmi és van amikor naponta 3-4x megtörténik és mindíg este fele ez mi lehet? Mint ha egy ember kopogna de nincs kint senki mikor kinyitok létszives értelmes válaszokat
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 21:09
11/21 A kérdező kommentje:
este lehet csak?? Ha egyedül vagyok otthon egész nap hangok vannak ha nem akkor csak este :((( màr parázok
2014. jan. 9. 08:26
12/21 anonim válasza:
Ez 100%kopogó szellem lessz. A kopogó szellemek nem mutatjak meg magukat csak ilyesztgetnek, Azert van hogy ejszaka tevékenykedik, csináld meg amit leirtam es az elűzi a szellemet. Ha nem valna be, akkor irj privátba.
13/21 anonim válasza:
Mellesleg a félelmedből táplálkozik, ez ad neki erőt. Ne hagyj neki lehetőséget és okot arra, hogy tovább maradjon.
14/21 anonim válasza:
Élsz még ? Csak mert rég irtál.
15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok bocsi, hogy eddig nem tudtam írni de a laptopot földhöz verte valami és most tudtam venni újat már minden a régi köszönöm mindenkinek a segítséget igen megcsináltam és bevált nagyon szépen köszönöm!!:)
2014. jan. 17. 23:15
16/21 anonim válasza:
Leírásod alapján, démoni eredetű a jelenség. Hány kopogás hallatszik az ajtón? Ha 3 egymás után akkor valóban erről van szó, mert ezzel sértegik a jót.
17/21 A kérdező kommentje:
Igen 3 az atya, a fiú, szentlélek sajnos régen sok démonos filmet néztem...
2014. febr. 10. 08:27
18/21 A kérdező kommentje:
De már nagyon semmi sincsen
2014. febr. 10. 08:28
19/21 A kérdező kommentje:
Remélem így is marad
2014. febr. 10. 08:28
20/21 Vad-Ász válasza:
Szevasz.
Minden rendben van?
Ugye elment a démoni eredetű erő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!