Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mire véljem ezt a hülyeséget? ű

Hardboly21 kérdése:

Mire véljem ezt a hülyeséget? ű

Figyelt kérdés
A hónapokban nyújtóztam az ágyban becsukott szemmel. megpróbáltam nemgondolni semmire. Egyszer csak mintha álomba estem volna, de nemálmodtam!!!!! Megyek haza fényes nappal. Az utcán emberek jönnek mennek mellettem. már párszáz méterrel valami azt sugta nézz hátra, és utánna meg már csak 3an támadtak meg háturol. Ütöttek és kajak átéreztem az ütlegelést. majd visszahuppantam ebbe a világba. azota kerülöm elmenni azon az utcán. kicsit merev dolognak érzem

2014. jan. 2. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
De álmodtál. Rejtély megoldva. Kapok egy Scooby snack-et?
2014. jan. 2. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Valósághű látomás? Hát azt nemtom mire:S De durva:S
2014. jan. 2. 21:17
 3/12 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nem vagyok szakértője a témának, de valószínüleg OOBE-ben (Out of Body Experience) volt részed. Utánakereshetsz a neten de nem sok minden használhatót fogsz róla találni. (ha jó az angolod szerencsésebb vagy :) )

Mindenesetre ezt is megtapasztaltad egyszer, nincs okod aggódni.

2014. jan. 2. 21:27
 4/12 A kérdező kommentje:
megnéztem a belinkelt oldalt és a googla fordito segitett. de ezt olvasva eszembejutott egy ismerösöm mondása: a lélek néha elhagyja a testet, azért van azis, hogy ha megyek valahova és kiesik a megtett ut a fejemböl. csak azt veszem észre, hogy megérkeztem. ez kb olyan?! csak, hogy itt vannak még a háttérbe dolgok. a dolgok alatt a deja vu dolgot értem. azért a kettö egyhelyen az már durva szerintem...
2014. jan. 2. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Ne szívj több füves cigit.
2014. jan. 2. 23:32
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Mi van ezzel a gyerekkel?:D
2014. jan. 3. 00:00
 7/12 A kérdező kommentje:
én is azt szeretném tudni, hogy mivan velem?! Nemazért lógok a neten mert unatkozok...
2014. jan. 3. 05:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy pszichiáternek kellene kimondania, hogy semmi.
2014. jan. 4. 15:56
 9/12 Aki ír válasza:
Nekem is volt ilyesmi egy idő után valahogy már nem hiszel benne és csak hülyeségnek fogod tartani.
2014. jan. 5. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
uff
2014. jan. 6. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!