Mi volt az a füst?
Figyelt kérdés
A tegnap este 10 előtt nem sokkal jól kivilágított szobában az ágy mellett(én rajta feküdtem) füstöt láttam,olyat,mint amikor gyufát gyújtanak és van az az intenzív kék füstje,tőlem 1 méterre történt és folyamatosan mozgott oldalra kb 7 másodpercig láttam és ezalatt egy métert tett meg aztán eltűnt.A füst szagot nem éreztem és kizárt,hogy valami meggyulladt volna,elektromos hiba sem lehetett, az idegeim rendben vannak,nem iszok alkoholt és nem hiszek a természetfeletti marhaságokban.Akinek van valami ötlete szívesen fogadom.2014. jan. 2. 16:29
11/12 anonim válasza:
az ágyi poloskák fingóversenyének győztes számát láthattad :DDDDDDDDDDD
ezem szakadok 10 perce :DD ez nagyon jó :D
bocsi kérdező nem téged akarlak bántani:)
12/12 A kérdező kommentje:
Semmi gond én is jót nevettem rajta.
2014. jan. 4. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!