A tegnap este 10 előtt nem sokkal jól kivilágított szobában az ágy mellett(én rajta feküdtem) füstöt láttam,olyat,mint amikor gyufát gyújtanak és van az az intenzív kék füstje,tőlem 1 méterre történt és folyamatosan mozgott oldalra kb 7 másodpercig láttam és ezalatt egy métert tett meg aztán eltűnt.A füst szagot nem éreztem és kizárt,hogy valami meggyulladt volna,elektromos hiba sem lehetett, az idegeim rendben vannak,nem iszok alkoholt és nem hiszek a természetfeletti marhaságokban.Akinek van valami ötlete szívesen fogadom.
Az ágyi poloskák fingóversenyének győztes számát láthattad.
2014. jan. 2. 16:51
3/12 anonim válasza:
Nem hiszel bennük,de ez nem hit kérdése.Majd ha leszállnak a földönkivüli testvéreink akkor is azt mondoghatod hogy nem hiszel bennük?
2014. jan. 2. 21:04
4/12 anonim válasza:
Szerintem a szemben volt valami dzsuva
2014. jan. 3. 00:30
5/12 A kérdező kommentje:
Azóta én is sokat töprengtem rajta,hogy mi lehetett,de eddig nem jutottam semmire.Minden esetre köszönöm az eddigi válaszaitokat,másokat is szívesen olvasok még.
bocsi, siettem és rossz linket másoltam be. ez lessz amit ide szántam: [link]
2014. jan. 3. 17:19
8/12 Hardboly21 válasza:
igaz a belinkelt oldalon nem éber, hanem élom modban adja elö, de viszont éberálom megmagyarázná a dolgot. az én agyam ezzel magyarázza a dolgot
2014. jan. 3. 17:23
9/12 Hardboly21 válasza:
Mire véljem ezt a hülyeséget? ű
A hónapokban nyújtóztam az ágyban becsukott szemmel. megpróbáltam nemgondolni semmire. Egyszer csak mintha álomba estem volna, de nemálmodtam!!!!! Megyek haza fényes nappal. Az utcán emberek jönnek mennek mellettem. már párszáz méterrel valami azt sugta nézz hátra, és utánna meg már csak 3an támadtak meg háturol. Ütöttek és kajak átéreztem az ütlegelést. majd visszahuppantam ebbe a világba. azota kerülöm elmenni azon az utcán. kicsit merev dolognak érzem
<== EZ AZ ÉN KÉRDÉSEM IT AZ OLDALON. ELÉG DURVA EZ IS ÉS AZÉRT HASONLO IS.. VAGY MAJDNEM...
2014. jan. 3. 17:31
10/12 A kérdező kommentje:
Szia Hardboly!
Köszi,hogy nem néztél trollnak!
A barátnőm mellettem feküdt a látomásom előtt 2 perccel feküdtem le és éppen beszélgettünk ő nem arra nézett,mire szóltam neki már eltűnt,igaz pár másodpercig szólni sem tudtam a meglepetéstől,tehát nem aludtam,még rá 2 óra múlva sem.Gépkezelő vagyok,szóval éber az eszem és orvosra sincs szükségem agyilag.Azóta sem tértem magamhoz jóformán.A te eseted is nagyon érdekes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!