Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges, hogy az ember...

Lehetséges, hogy az ember utolsó perceiben látja a halottakat?

Figyelt kérdés

Egy távoli ismerősöm nagyapja nemrég halt meg és ott voltam amikor haldoklot és nagyon megviselt engem az öreg leukémiás volt. utolsó perceiben látta a holtakat aznap a falról szedte le állítása szerint a hajcsomókat és az ujjára tekerte azokat. De a kezében semmi sem volt. és valakivel beszélgetett a szobába pedig rajtunk kívül senki sem volt ott. családtagjaitól elbúcsúzott majd azt mondta nekik, hogy aznyissák ki az ablakot, ahogy kinyitották neki az ablakot egy nagy szél kerekedett fel az öreg egy nagy sóhajjal távozott. amikor pár hónap múlva kimentünk a temetésre a sír-körül virágok nyíltak ki a sír ketté volt hasitva. egy óriási hasadás volt egészen ravatalozóig. De a koporsón semmilyen hasadás sem volt. ezt mivel lehet magyarázni? nem vagyok vallásos, hívő, sem szkeptikus, csak egy kérdező

Üdv, j Ügynök

2014. jan. 1. 21:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves # 10-es én is kedvelem magamat. De látom, hogy mostanság nem divat válaszolni egy kérdésre felpont ÓZ lásd, hogy nem vagyok bannolva nézd a felhasználómat Üdv, J2.0 ;)
2014. jan. 2. 09:38
 12/16 Passiflora ***** válasza:
A kérdésed értelmes (ha a "halottak" alatt a haldokló földi síkról már korábban eltávozott szeretteinek lelkeit érted), a körítésként tálalt történet meg több sebből vérzik, valószínűleg ezért kaptál olyan válaszokat, amilyeneket.
2014. jan. 2. 11:29
 13/16 Napkiraly ***** válasza:

A hasadást nem igazán hiszem, de a többi reális. Nekem egy öreg ember(egy idős rokon) mondta, hogy neki sajnos lejárt az ideje, ezt e csík mutatja a falon. Persze nem volt csík a falon. Pár nap múlva meghalt. A halálakor állítólag halucinált (halottakhoz beszélt).

Egyszer nekem is volt egy ilyen élményem. Megbetegedtem, magas lázzal feküdtem a szoba egyik sarkában. Hirtelen a másik sarokban "találtam magam", a szoba hatalmasnak tűnt, és lassan közeledni kezdtem magamhoz (láttam magam, ahogy ott fekszem). Tudtam, ha odaérek, meghalok. Aztán a szoba közepén vége lett, lement a lázam és magamhoz tértem.

2014. jan. 2. 23:34
 14/16 anonim válasza:
Most már tudom,hogy hol kell keresni az értelmiségieket.
2014. jan. 3. 00:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat a történet teljesen igaz a helyiek szerint egy villám okozta.
2014. jan. 3. 09:08
 16/16 Passiflora ***** válasza:

Én azt a részét nem értem, hogy "amikor pár hónap múlva kimentünk a temetésre a sír-körül virágok nyíltak ki a sír ketté volt hasitva. egy óriási hasadás volt egészen ravatalozóig. De a koporsón semmilyen hasadás sem volt."

Egyrészt furcsa lenne, ha a halála után pár hónappal mentetek volna a temetésre, hacsak nem hamvasztották. De akkor nyilván nem írtál volna koporsóról. Meg ha ez tényleg a temetésen volt, akkor mitől lett volna hasadás a koporsón?

A sír, ami ketté volt hasítva, az a sírkő? Vagy a temetésre kiásott sírgödör?

Vagy a TEMETŐBE mentetek ki, nem a TEMETÉSRE?

2014. jan. 5. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!