Van valamilyen módja annak, hogy az ember visszaemlékezzen előző életére?
Figyelt kérdés
nem a reinkarnációra gondolok, hanem arra, hogy van egy olyan ember aki 14 évesen elveszítette az emlékezetét. most éppen 21 éves. van erre valamilyen
módszer. Most
komolyan kérdezem!
2013. nov. 24. 23:18
1/19 anonim válasza:
3x2 liter Kőbányai után azt sem tudom mi volt tegnap, nemhogy évekkel ezelőtt :)
2/19 A kérdező kommentje:
Ez nem vicces pedig nagy nehezen tettem fel a kérdést. :-D
2013. nov. 24. 23:41
3/19 anonim válasza:
Miből gondolod hogy lenne bárkinek is előző élete?
4/19 Lilith1994 válasza:
Hát a zene fel idézhet dolgokat, legalábbis nálam működött. Nekem volt egy időszak az életemben amikor el felejtettem a multamból sok mindent egy agyrászkódás következtében ès ez nekem be vàlt és az előző élet feltérkèpezére is van mód elvileg álmaikban de errôl még nem olvastam eleget. (a helyes írásért bocsi de telórol nem nagyon tudok írni)
5/19 A kérdező kommentje:
#3 Én egyáltalán nem hiszek az előző életben Bevallom, én
voltam, a 14 éves srác semmilyen emlékém nincs arról, hogy milyen voltam azelőtt. teljes filmszakadás # 4 köszönöm a normális választ.
2013. nov. 25. 08:34
6/19 anonim válasza:
Több milliárd embernek erre esélye sincs. (még akkor sem, ha létezik reinkarnáció). Egyszerűen azért, mert korábban nem élt annyi ember, mint ma. Lehet mondani, hogy sok lélek nem volt a Földön, hanem "fönt" (hol?), de előző élete a legtöbb embernek akkor sem volt. És akkor sem, ha beleszámítjuk az állatokat, tücsköket - bogarakat, krokodilokat is. Ez bizony csüggesztő hír a reinkarnáció hívőknek.
7/19 A kérdező kommentje:
"nem a reinkarnációra gondolok" értetlenek vagytok? én egyáltalán nem vagyok vallásos
2013. nov. 25. 12:27
8/19 anonim válasza:
Hát én nem tudom, mivel rengeteg "csoda" történt már az ilyen eseteknél. Ha vannak képeid arról az időszakról, akkor nézegesd őket, vagy kérd meg a szüleidet, hogy minél többet meséljenek Neked a gyerekkorodról. Milyen voltál, miket csináltál. Meg pl. ha voltatok állatkertbe családdal, akkor menjetek el oda megint, hátha felidéződik majd valami.:)
9/19 anonim válasza:
Állítólag az illatok a legjobb emlékeztetők.
10/19 A kérdező kommentje:
rosszul tettem fel a kérdést. nem vagyok amnéziás csak semmilyen emlékem sincs 14 éves korom előtt. a gyerekkorom teljes rejtély marad számomra. gondolkodtam már azon is, hogy esetleg klón vagyok. sztem nem normális, hogy valaki nem emlékszik a saját gyerekkorára. :-D
2013. nov. 30. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!