Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van valamilyen módja annak,...

Van valamilyen módja annak, hogy az ember visszaemlékezzen előző életére?

Figyelt kérdés

nem a reinkarnációra gondolok, hanem arra, hogy van egy olyan ember aki 14 évesen elveszítette az emlékezetét. most éppen 21 éves. van erre valamilyen

módszer. Most

komolyan kérdezem!

2013. nov. 24. 23:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen klón vagy :D :D Jordan 2 Delta :D
2013. dec. 1. 00:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem tudsz arról, hogy bántottak volna? Az ugyanis előfordul, hogy valamilyen kellemetlen emléket az agy így próbál elérhetetlen mélyre ásni.
2013. dec. 1. 09:33
 13/19 A kérdező kommentje:
ki bántott volna? a szüleim vallásosak még csúnyán sem beszélnek. egyedül én vagyok aki nem vallásos.
2013. dec. 1. 09:42
 14/19 A kérdező kommentje:
csak arra emlékszem 14 évesen sokat graffitiztem haverokkal. gondolom előtt nem voltam egy falvédős kisgyerek. :-D
2013. dec. 1. 09:58
 15/19 Alruna ***** válasza:

Az emberek többsége nem képes, vagy csak foszlányokban képes emlékezni a gyermekkorára 5-6 kora elött.

Ha viszont mnt nálad valami nagyobb kihagyás van az emlékezetedben ...akkor álltalában valami történt, betegség, baleset, lelki bántalom...valamilyen trauma....

Egyetlen módszer talán kérdéseket tenni,beszélgetni a szüleiddel, rokonokkal, barátokkal.

Lehetséges, ha valami kellemetlen esemény volt akkoriban (pl baleset), a megkérdezettek hallgatni fognak,vagy kitérnek a kérdések elöl.... talán kellö türelem után csak megszólal valaki és tud válaszolni a kérdésedre....

Esetleg kérdezösködhetsz az egykori iskoládban, sport-clubban, kezelö orvosnál stb. Bizonyos adatokat gondolom megtalálhatsz a papirjaid között, pl az egykori iskola, kezelöorvos, stb.

2013. dec. 1. 21:31
 16/19 Alruna ***** válasza:

kiegészitésként:

elöfordulat az is hoyg a szülök és rokonság hallgatnak az egykori eseményröl, mert esetleg kellemetlen dolgokat, érzéseket kavarhat fel vele. Sok esetben igy is akarják védeni szeretett családtagjukat, egy esetleges kellemetlen dologra való visszaemlékeztöl.

Amenyiben az emlékezetkihagyás neked gondot jelent, és a család sem ad az elmúlt idökröl kielégitö válaszokat, érdemes egy pszichológushoz fordulni, hogy ezt a lelkiállapotot fel tudd dolgozni. Igaz egy pszichológus sem tudja biztosra visszaadni az emlékezeted, de esetleg egyes elemeit feltudja eleveniti, de legalábbis segiteni tud abban, hogy hogyan kezeld és hogyan tudj élni ezzel a lelkidefizittel. Identitás teljes, vagy részbeni elvesztése nem kisdolog!Valóban komoly (további)lelkisérülésekhez vezethet!

2013. dec. 1. 21:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem anyámékkal sokat beszéltem erről. nem hiszem, hogy lett volna bármi ilyesmi az életemben orvosnál is voltam nem találtak nálam semmi rendellenességet. különböző vizsgálatokat csináltak nálam, de semmit sem találtak. én emlékszem a szüleimre,testvéreimre,nagyszüleimre stb. csak arra nem, hogy én milyen gyerek voltam. magamról semmi emlékem sincs. ezért tettem fel a kérdést itt. :D
2013. dec. 1. 23:15
 18/19 anonim válasza:
Menny haza... részeg vagy!!!!
2013. dec. 15. 17:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves # 18 Nem vagyok részeg, de te biztos, hogy az vagy!
2013. dec. 17. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!