Spontán emberi öngyulladás mi állhat a háttérben?
Számtalan elmélet született arra, hogy vajon mi állhat a
háttérben (pl. Kémiai reakciók Erős huzat üzemanyagcella elmélete stb.) De igazából a mai napig nem sikerült teljes magyarázatot adni az öngyulladásra. és nem lehet ezekre a magyarázatokra hagyatkozni, mivel nem mindegyik ad átfogó magyarázatot bővebben... [link] Most, hogy végigolvastad ezt a wiki cikket nyilván azt gondolod, hogy milyen okos vagyok így igaz az vagyok, de hadjuk a formaságokat. térjünk a lényegre Vajon mi ennek az oka. erős nemi vágy? talán némelyik ember pirómániás? vagy, netán egyszerű fellángolás? soha nem tudjuk meg, de a szellemlovas is megirigyelhetné ezt a képességet. Üdv, Jigsaw J Ügynök10-es ;)
Ez nagyon izgalmas és szomorú téma is egyben.
Eltekintek a kérdés kifejtésében tett kiszólásaidtól, mert érdekel a téma és hasonlóan laikus vagyok. :D
Nekem elsőre szintén a párhuzamos dimenziós ötlet ugrott be, és végül is ez a test mozgatásánál is előfordulhat, ha abból indulunk ki, hogy a párhuzamos tér rugalmasabb a mienkénél, akkor sem tudjuk sajnos bizonyítani, miért történik ez.
Én sajnos nem vagyok olyan okos, hogy ezen érdemben gondolkodni tudjak, de az emberi üzemanyagcella és a nukleáris hasadást tartanám logikusnak, de ez is csak feltevés, mind a kettő ismeretlen eredetű és pont annyira izgalmas, amilyen rejtélyes. :)
Ügynököcske: te túl sokat okoskodol másnak a kérdésénél, hogy-hogy nem tudod ezt???!!
Szerintem a te n e m i vágyad lett az oka! xD Szerintem meg itt a pirom. az te vagy!!!
Vagy inkább a legundor í t ó bb vagy a ezen az egész oldalon!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!