Az öregasszony lehet?
Új lakásba költöztünk a szüleimmel körülbelül egy hónapja. Minden rendben volt idáig. Az utolsó pár napban miután lefekszem aludni, és leoltom a lámpát, olyan érzésem van, mintha lenne valaki a szobában.
Ha tévézem és egyedül vagyok, kintről zajokat hallok, kopognak, kinyitom semmi, ha fürdök, és a tükörbe nézek mintha állna valaki mögöttem. Éjszakánként mintha lenne valaki az ágyam alatt meg ilyesmi. Elmondtam Anyéknak azt mondták, egy idős hölgy itt halt meg, nem akarták elmondani ne hogy megijedjek. Mondtam nekik baromi rendesek voltak:-)
Igazából nem érdekel ez a szellemes dolog, hiszek bennük, de nem foglalkoztatnak. Kérdésem: Az öregasszony lehet, vagy hallucinálok? Apa tapasztalt még ilyeneket, Anya egyáltalán nem.
Köszi a válaszokat, sziasztoooooook :-)
Szerintem elsőként arra kell tippelni, hogy még új és szokatlan neked a ház.Új ház, új hangok, más hangulat.Talán még nyugtalan vagy ott, mert szokatlan az új otthonod.Én is hasonlóan voltam, mikor új helyre költöztünk.Minden háznak megvannak a maga egyéni neszei.Ha megszokod, ez el fog múlni.Ha mégsem, nos akkor
az öregasszony...
Nem szoktad meg az új lakás és környezete zajait.
Nem laktad még be, és kicsit idegenül mozogsz még benne, és beindul a fantáziád.
Nálam pl. olyan, mintha itt húznák le a klozettet vagy eresztenék meg a zuhanyt, pedig csak a szomszéd. Meg kellett szoknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!