Miért van ennyi bohóc?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni minek van ennyi bohóc az ezotérikus kérdéseknél azokra gondolok akik megjátsszák magukat ön reklámozásba kezdenek lásd: 404 Ó 404 az аtya úristen, Sztem (404 a mẹlẹgek istene) a többi bаlfácánról nem is beszélve.2013. okt. 30. 21:20
1/20 anonim válasza:
Mert nincs nemi életük, így itt múlatják az időt.
2/20 anonim válasza:
Ráadásul a legtöbb 16-20 éves!!! Úristen. Ezekből mi lesz. Na mind egy nincs kedvem érvelni, majd talán holnap. Mi a tököm az a 404?
3/20 A kérdező kommentje:
2013. okt. 30. 22:16
4/20 A kérdező kommentje:
szánalmas ahogy egyes fórumozók másokat istenítenek. ezzel saját magukat alázzák meg -.-
2013. okt. 30. 22:24
5/20 anonim válasza:
Azt a k....a életbe. Ez komoly? Ez már betegség. Ilyen butának születni se lehet. Azt hittem, ennyire nem fajultak el a dolgok, de mégis. Kidobták vagy mi van vele? Vagy pszichiátrián gondozzák? Esetleg elvitték az ufók? (Néha engem is elvisznek)
6/20 anonim válasza:
Sokak szerint 404 egy UFO kutató volt. de szerintem egy csira majomgyerek aki itt élte.ki a beteges beteges hajlamait:DDDD
7/20 anonim válasza:
Szerintem csak poénkodott. Mert ha ezeket komolyan gondolta... úristen. És még tőle kérdeztek meg mindenki benyelte a dumáját. Örüljön hogy nem voltam itt. Azért rendesen lejáratta magát. Nem ufókutató volt, hanem egy otthonból kiszökött alkoholista aki mindig ufókkal haverkodott. Biztos volt sok barátja, barátnője. De aki normális választ írt az miért kapott olyan alacsony százalékot? 404 meg deral vagy ki meg 100% mindig. Ez tuti bunda.
9/20 A kérdező kommentje:
Ez az ember orvosi eset. mondom (404 a melegek istene) de igazán a dögcédulásokra lennék kíváncsi hogy miért bohóckodnak? xDDD
2013. okt. 30. 23:07
10/20 A kérdező kommentje:
Na ezen sokkat röhögtem http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__4993597.. porszívó dalek [link]
2013. okt. 30. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!