Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
A kutyám folyamatosan az ajtót nézi,mintha látna valamit és nem tudom hogy ez mit jelent.Most is egyedül vagyok és nagyon félek.A konyhából hangokat is hallok.Ez mit jelent?2013. okt. 27. 07:12
1/11 Hardboly21 válasza:
lehet, hogy csak hall valamit és hallgatolozik, vagy tényleg olyat lát amit te ill mi nem. a kutyák érzékszervei kicsit különlegessek.... na meg a megérzéseik is. sokan a kutyát csak kutyának tekintik, pedig aztán többek. én sokszor azt is rühellem ha egy kutyát a gazudája a neve helyett kutyának szolitja
2/11 A kérdező kommentje:
Minden nap ezt csinálja.Főleg amikor egyedül vagyok:s Eléggé félelmetes
2013. okt. 27. 09:15
3/11 anonim válasza:
Mint az 1. válaszoló is mondta lehet csak hall vmi kinti zajt vagy érzi hogy hamarosan hazajön a család többi tagja. A konyhából kiszűrődő hangok okozója lehet egy sima egér vagy patkány. Viszont a kutyák érzékszervei valóban elég kifinomultak és sokkal többet látnak, hallanak és éreznek mint mi, emberek. Lehet nem vagy egyedül, de amíg a kutya nem jelez, addig nincs gond. Viszont ha csak erre tudsz koncentrálni akkor igyekezz elvonni valamivel a figyelmed. Én ilyenkor énekelni szoktam vagy bekapcsolom a TV-t, olvasok, zenét hallgatok vagy felhívok valakit beszélgetni. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi:)
2013. okt. 27. 12:52
6/11 anonim válasza:
Nincs kizárva, hogy nem lát ott valakit!
7/11 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodok.
2013. okt. 28. 07:27
8/11 anonim válasza:
"Minden nap ezt csinálja.Főleg amikor egyedül vagyok:s Eléggé félelmetes"
Hát, engem is tisztába kéne tennni, ha egy kutya az ajtót nézné...
9/11 A kérdező kommentje:
Nem csak ez szokott történni
2013. nov. 1. 18:12
10/11 anonim válasza:
Első lépés: Ereszd ki a kutyát szaladgálni.
Második lépés: Tisztitsd ki a csöveket a konyhában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!