Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitől van ez? Vagy mi ez?

Mitől van ez? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés
mostanában arra ébredek hogy valaki van "körülöttem" . Tegnap éjszaka határozottan éreztem hogy valaki leül az ágyam végére.. DE SENKI NEM VOLT OTT...máskor valami kopog a falon..volt hogy kimentem a konyhába és nem volt ott senki..mindenki aludt még is hallottam hogy valaki sétál a konyhában.. nem vagyok paranoiás nem képzelődök..de már nem merek aludni..
2013. okt. 24. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyilávn kéne több körülmény rólad magadról, de első tipp hogy vmi miatt feszült vagy.

Így láttatlanban azt mondanám, elmenni állatsimogatóba segítene.

2013. okt. 24. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:

sokszor volt hogy feszült voltam de sose jött ki "igy" . Pár év alatt nagyon sok szerettemet vesztettem el hirtelen.. mostanában mamámmal álmodok(ő is meghalt..)

van 1 hugom és ő is ezt tapasztalja..(és ő nem feszült..)

2013. okt. 24. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én hiszek a szellemekben. A városban volt egy idős néni akinek a férje halála után minden éjjel álmában meglátogatta és hívogatta őt. Nagyon kikészült a néni tőle és mondta, hogy odafog menni hozzá, pedig nagyon fél, de még jobban hiányzik neki és még jobban szereti őt. Kb. egy héten belül az ágyában találták holtan. Vannak érdekes dolgok és a tudomány, az orvoslás nagyon sok esetben csak a hogyanra ad választ, a miértre nem.
2013. okt. 24. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mostanában körülöttem is folyton van valaki. Vagy a feleségem, vagy a szomszédasszony, vagy a kollégáim, szóval szörnyű.
2013. okt. 28. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!