Mágikus Ramana mágus levitál. Ehhez a döbbenetes videohoz mit szólsz?
jah, ramana mágus ül a boton...gondolom nem tudod mi az a levitáló bot...?
guglizd ki, majd okosabb leszel....
még meg sem nyitottam a videót, gondoltam, h egy ilyen faszerkezeten ülő yogi lesz rajta:)
pár perc volt,míg kigugliztam neked, pont ezt a csávót, aki a videón van, mi a trükkje, ugyanaz amit írtam, itt a link is hozzá, képpel és szöveggel.
jó olvasgatást, és nőjj fel, mert a mese az csak disneylandben létezik:)
Ramana mágus hétköznaponként Günther Ramsitch néven ebédet hord ki nyugdíjasoknak.
Csak hétvégenként mágus Essen főterén, alkalmankénti 50 cent - 1 eurós alamizsnáért.
Ehhez a döbbenetes videohoz mit szólsz:
Itt van Balázs Pál, aki a reptéren öltönyben alázza, és kihívja egy "Levitation-off"-ra. A nyertes szerepelhet Lil' Kim új klippjében, amely szorosan csatlakozik a Puff Daddy "Levitálj, vagy meghalsz" kampányához.
a link: http://www.youtube.com/watch?v=6NPF0A_vGC4
Közben elolvastam és ez is Rhianna főpap. De a trükk nyilvánvaló. Ha kell ki is tudok számolni egy olyan rudat, ami mindezt ki bírja kis keresztmetszettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!