Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi az oka annak, ha valakiben...

Mi az oka annak, ha valakiben nincsen kundalini-rendszer? (hanem egészen másképp struktúrált)

Figyelt kérdés

Én úgy tapasztalom, hogy bennem semmi ilyesmi nincsen, pl. a kundali rendszere, amit tanítanak.

Mikor nézem, hogy melyik csakrához, melyik színt társítják - különösen a fejhez társított ibolyaszínt (!)és pl. a teozófusok által az "isteni világhoz" társított kék (sötétkék (!)/mélykék) színt: ezeket nekem még látni is rossz,

mert én egyáltalán nem ilyen elvek szerint működöm.

Számomra olyan ez, mintha a lényemet =a valódi azonosságomat akarnák megerőszakolni és megölni, felszámolni

a kundaliní felébresztéséről szóló tanításokkal.

Az én színem az ott van a Sixtusi kápolnában, Michelangelo (=Mihály Angyal) által megfestve.

Én valahogy semmi jóra sem asszociálok, ha a kundalini-rendszer szóba kerül, számomra kb. olyan, mintha valami (isten által) lepecsételt titáni erőt kellene ébresztgetnem magamban,

egy olyan erőt, ami eddig még mindig elragadta és uralta a felébresztőjét/aktiválóját.

(=a bukott Atlantisz erejét = a Sátán erejét)

Mert a bukott Atlantisz istene és ereje a Sátán (volt).

Arra gondolok, hogy a kundalini nevű energetikai rendszer a finomanyagi testben nem véletlenül, hanem okkal van lezárva/lepecsételve

és nem helyes nyitogatni, mert hosszútávon kizárólag ártalmas és káros eredményekre vezet.

Az a durva, hogy az egész New Age ezt az erőt próbálja ilyen-olyan módszerekkel felébreszteni = ezt az értelem nélküli = vak erőt.

Mert akik mindezeket tanítják, azok a tanítványoknak a lényeges és fontos dolgokat sosem magyarázzák el (teljesen és hiánytalanul).

A probléma mindig a megértés és az értelem hiánya.

Ismerem a sátánista magyarázatokat arról, hogy kizárólag a zsidókban nincsen kundalini rendszer,

de ez véleményem szerint megint csak egy közhelyes, általánosító és a lényeget elfedő (ál)magyarázat.

Szerintem nem így van.

Ha valakinek van ezekkel kapcsolatos viszonylag konkrétabb és/vagy személyes tapasztalata,

azt megköszönném, szívesen venném.

Talán valamikor tényleg ez volt a beavatás (egy formája), de mára érvényét vesztette és egyfajta ellenerővé/ellenbeavatássá vált.

A múlt beavatási formái a struktúránk változásából eredően gyakran érvényüket vesztik és ellenbeavatássá = gátló erővé alakulnak át.

2013. okt. 6. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Azt kérdezed, hogy attól még, hogy a piros a kedvenc színed, feleségül veheted-e a szomszéd lányt?

Nyugodtan.

Értelmetlen, félhazugságra épülő kérdésre pont ilyen válszokat fogsz kapni. Full respect azoknak, akik normálisan válaszoltak. A zsidóknak nincsen kundalini-rendszerük? Mi az a kundalini-rendszer?

Az "egész" New Age ezt az erőt próbálja ilyen-olyan módszerekkel felébreszteni? Milyen forrásokból táplálokozol? Én mindenhol azt olvasom, hogy ne törd fel az alsó pecsétet. Legalábbis addig ne, amíg ura nem vagy Magadnak. Még a Roxfort címerében is az van, hogy ne csiklandozd az alvó sárkányt.

Nincs benned kundalini-rendszer? Mintha azt olvastam volna a régi blogodban, hogy szerinted baromság, hogy a legtöbb vallás "tiltja" a szexet. Ha van benned szexuális vágy, hogy lehet, hogy nincs benned "kundalini-rendszer"?

Szívesen ajánlanék könyvet, de vagyok benne biztos, hogy tájékozódni akarsz. Szerintem értelmetlen kérdésekkel akarsz trollkodni, vagy felhívni magadra a figyelmet. :(

2013. okt. 8. 17:38
 12/15 Információ Kapitány ***** válasza:
47%
Szívesen Random polgártárs!
2013. okt. 8. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Veszélyes a kundalínit indíték nélkül ébreszgetni. Képes vagy megszűntetni véglegesen a libidódat. Csak óvatosan a kígyóbűvöléssel!
2013. okt. 13. 14:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezeket még akkor találták ki amikor azt hitték,hogy az ember a hasában gondolkodik és a fejében lévő cucc csak üres zsír:-) Akkoriban még a vérkeringés is ismeretlen volt, a nyirokerekről és idegpályákról nem beszélve:-) Na akkoriban még jól hangzottak ezek a kitalált működési modellek. Persze ma is megvannak vallási maradványként:-)
2013. okt. 19. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a "kis" hiba van abban amit leírtál, hogy már több ezer évvel ezelőtt az Ayurvéda, ír a szív és keringési rendszerről, a belső szervek funkcióiról, és eléggé fejlett sebészeti beavatkozásokhoz nyújt útmutatót, mint például vesekő eltávolítás vagy agysebészet.

Az energiavezetékek és központok működése, nem a durva-fizikai test működését írja le.

2013. okt. 20. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!