Van valamilyen rendszer az idegen fajokra, ahol a nevük és a külsejük is megtalálható?
Nem igazán tudom, én is csak egyszer láttam, amit mutatott magáról képet.
Az igazság valószínűleg az hogy budapesten.
-konkrétan nem tudhatom mivel ő is külföldről menekült ide mivel benne volt valamilyen programban az idegenekkel kapcsolatban.
Ő már járt másik bolygón, nekem mutatott bizonyítékot az idegenekkel kapcsolatban.
A lényeg hogy lehetséges hogy az ő idegeinek a bolygóján van.
bocsáss meg utolsó, de ez nem vicces.
Ezek nagyon komoly dolgok, a mi világunk tudományunk egy olyan világban él ahol a központi bolygó a föld!
-új utakat kell tennünk más világok megismerésében, lehet hogy a földön nem fogunk minden kérdésünkre választ kapni!
A legnagyobb tévedés, mikor magunkat az univerzum közepének képzeljük. Mikor azt hisszük, hogy vagyunk mi és vannak a "kisebb" többiek. Ez mutat a kifejledt énközpontúságra, más néven a jó "dagadt" egóra. Miért nem lehet elfogadni az életet úgy ahogy van, mindenféle felsőbbrendűség nélkül?
Nem akarok szemétkedni, de tudnátok egy bizonyítékot is mutatni idegen lényekről, nem a régmúltban, hanem napjainkban akik folyamatosan látogatnak minket?
Győzzetek meg az igazatokról. Tényleg kíváncsi vagyok, és lehet még tanulok is valamit.
úgy értettem, hogy az emberek elgondolása a dolgokkal kapcsolatban úgy hiszik hogy a mi bolygónk áll a világközepén, "mert máshol nincs élet"
Ez nem igaz! a világegyetemben több ezer helyen van még élet.
Tudom nehéz elhinni, amíg az ember nem a saját szemével lát egy másik bolygóról jövő lényt!
Sok fajta inteligens élet létezik, én kettővel találkoztam! Az egyik már nem élt, videó felvételről láttam amit 404-mutatott, soha hozzá hasonlót nem láttam , a videó felvételen lévő anyag hihetetlenül tiszta volt és minden kivehető volt rajta!!!!!!!!!!!!!
-a másik lény amivel találkoztam , úgy sorolnám be-mint egy átmeneti lény a fizikai test és az energia átmenete között lévő "valami"
találkozásom ezzel a lénnyel hihetetlen dolog volt!
-tudom, hogy nehéz elhinni de csak azt mondom ami igaz, és attól függetlenül is igaz lesz, hogy ha te elhiszed vagy sem!
Örülök a kíváncsiságodnak...
-az a helyzet hogy rengetek lény látogat minket, vannak köztünk is beépülve, ezekről a dolgokról a usa kormányának és a nasa nemzetvédelmi titkos hivatalainak is tudomása van.
-jelenleg sok olyan lény él a földön amik már több szár vagy több ezer éve itt él a föld alatt.
-vannak lények akik nem rég vannak itt, de bázisokat hoztak létra az óceánjaink alatt...
-az idegenek többsége nem hat ránk globális veszélyt (de vannak esetleges elrablások vagy fizikai ahéziok)
-a lényeg hogy léteznek!
-nem tudom mikor jön el az a pillanat amikor felfedik magukat, de ez komplikált dolog lehet az idegen lények fejlett civilizációi között...
hiszen ezek a lények, kapcsolatban lehetnek egymással és megtudakolhatják a mi létezésünket, ha egy felfedné magát akkor a többi is lehetségesen felfedné magát ami konfliktusokkal járna, ezeket a idegen lények is tudják és a mi nemzetvédelmi titkos szervezeteink is(itt a usa kormányát értem vagy más nagyhatalmi kormányokat)
-A bizonyíték, az amit mondok... Elég abszurd tudom, De amit mondok igaz!
-honnan veszem hogy igaz?
onnan hogy én találkoztam egy lénnyel , egyel pedig videón! Olyan videón ami igazi- egy olyan videóval amihez csak jelszóval lehetett hozzá férni! Egy olyan videóval ami 2 percig volt elérhető amit 404-nek köszönhetek...
Üdvözlettel: diator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!