Mi van velem? Megőrültem?
Már egy ideje nem bírok az ágyamban aludni.Félálomban mindig jönnek ilyen fura hangok,stb. és már kezd ijesztő lenni.Egyik este mikor már majdnem elaludtam,hirtelen úgy éreztem,mintha homlokon dobtak volna valami keménnyel.Próbáltam visszaaludni,de akkor meg úgy éreztem,mintha arconcsaptak volna egy újsággal.Azonnal felriadtam,átmentem egy másik ágyba,és tök simán elaludtam.Másnap éjjel ugyanez volt,éreztem hogy valaki homlokon dob,utána próbáltam ott maradni,de mikor megint félálomban voltam,egy nő hangját hallottam,aki idegbeteg hangon,sikítva üvölti a nevemet.Utána ugyanúgy átmentem a másik ágyba,és onnantól nem volt semmi gond.Tegnap is megismétlődött,akkor ilyen őrült nevetésszerű valamit hallottam,utána meg valaki azt üvöltötte,hogy 'hé',ezután a másik ágyban megszűntek a hangok.Mi lehet ez? Nagyon be vagyok parázva,lassan már aludni sem merek :S
18/F
Lehet hogy az asztrálsíkról szűrődnek át dolgok. Mindenféle hangokat színeket tapasztalnak az azstrálutazás elején lehet hogy te is ilyesmi állapotba kerültél, ez közvetlenül elalvás előtt szokott lenni.
Az is lehet hogy valaki akar veled valamit közölni, a homlokodon lévő érzés a harmadik szem csakrával kapcsolatos.
De az is lehet amit a 9-es mondott, érdemes lenne felmérni milyen földsugárzások vannak a szobádban.
Nyugi, teljesen normális vagy. Amit átélsz, lehet alvásparalízis, vagy sima hipnagóg hallucináció is. A világon semmi természetfeletti nincs benne.
Olvasd el ezt a cikket, és nyugodj meg:
(amennyiben nem működik a link, wikipédián az "alvási bénulás" címszóra keress rá)
Fontos, hogy ahányszor ilyen állapotba kerülsz, mindig tudatosítsd magadban, hogy ez az oka, és ne pánikolj. Akkor pár másodperc, vagy max egy perc alatt elmúlik, és ha megszokod, hogy ne félj tőle, egy idő után nem is jelentkeznek majd többet sem a hallucinációk, sem a félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!