HA dührohammot kapok miért történnek furcs dolgok?
"a kevésbé hasznosak, sőt sértő válaszok vörös kezes értékelést kapnak"
Mekkora bunkó, istenem...(gyúrok a vörös kézre).
Ilyen velem is előfordul, szerintem is az aggyal van összefüggésben, ugye az agyunk elektromágneses hullámokat bocsát ki. Azért érdekes volt olvasni az élményeket és meglepő hogy milyen sok ember van ebben a cipőben.
Az azért nem jó ha dührohamod van, ezt ki kellene deríteni hogy miért. Elég sokan tudnak segíteni ebben, nem pszichológusra gondolok.
szerintem egyszerű a válasz: nagyon érzékeny kontakt hiba!
dührohamod van, csapkodsz, trappolgatsz, rezeg a padló, fal, és valahol a kontakt miatt jelzést kap a tv, hogy kapcsoljon be, illetve az egyéb dolgok. valószínűleg valahol a falban van vezeték a rossz kontaktjával, esetleg kereszteződik több vezeték. ha meg nem ez, attól még tippnek nem rossz
Nem lehet ,hogy fordítva?
Akkor kapsz dührohamot hogyha jön az áramszünet?
Lehetséges ilyesmi, tudnunk kell hogy (valamilyen szinten) mindannyian teremtők vagyunk.
A képességeink a lelkeink erőssége szerint változnak.
A cél az erős és fegyelmezett lélek kialakítása lenne (önmagunkban).
Itt, a Földön szűk körök élősködnek nagy tömegeken. Ebből kell kitörnie mindenkinek, aki képes rá.
Olvastad vagy nézted a Harry Pottert?
Mert ha igen, szerintem akkor se attól van. Én csomószor néztem és olvastam már, de semmi ilyen nem történt.
egyetértek azokkal akik azt írták, hogy az elektromos cuccok váltották ki a dührohamot, nem fordítva. amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!