Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » HA dührohammot kapok miért...

HA dührohammot kapok miért történnek furcs dolgok?

Figyelt kérdés
tehát: döhrohamom szokott lenni spontán , mostanában egyre gyakrabban, és olyankor vagy bekapcsolódik magától a Tv, vagy villany felkapcsolódik és 10ből 9 esetben kicsapódik a biztosíték. lehet valami kapcsolat a dühroham és az elektrocuccok viselkedése közt? vagy ez csak totális véletlen?

2013. szept. 10. 07:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
16%

"a kevésbé hasznosak, sőt sértő válaszok vörös kezes értékelést kapnak"

Mekkora bunkó, istenem...(gyúrok a vörös kézre).

2013. szept. 14. 01:32
 22/30 A kérdező kommentje:
az oldal lehetővé teszi a válaszok értékelését... nem vagyok én bunkó(ellentétben azokkal akik ezotéria kategóriába járnak oltogatni), csupán a számomra nem, illetve kevésbé hasznos válaszok kapnak vörös kezet, az csak egy extra adalék ha az még sértő is, ennélfogva: a te válaszod kedves utolsó nem azért kap vörös kezet mert engem értékelsz, bunkózol, hanem mert nem a kérdésre válaszoltál ezáltal nem hasznos a válaszod
2013. szept. 14. 07:43
 23/30 anonim ***** válasza:
54%
Na de minek "büntetés" azokat, akik segíteni próbálják? Hiszen nem objektíven nézve írták marhaságot, csak neked nem tetszett, amit mondtak...mindegy, további jó lámpagyújtogatást!
2013. szept. 14. 11:11
 24/30 A kérdező kommentje:
akik segíteni próbáltak fel is lettek pontozva, akik trollkodtak, meg le lettek pontozva-hozzáteszem nem csak általam
2013. szept. 14. 13:05
 25/30 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen velem is előfordul, szerintem is az aggyal van összefüggésben, ugye az agyunk elektromágneses hullámokat bocsát ki. Azért érdekes volt olvasni az élményeket és meglepő hogy milyen sok ember van ebben a cipőben.

Az azért nem jó ha dührohamod van, ezt ki kellene deríteni hogy miért. Elég sokan tudnak segíteni ebben, nem pszichológusra gondolok.

2013. szept. 14. 13:36
 26/30 anonim válasza:
47%

szerintem egyszerű a válasz: nagyon érzékeny kontakt hiba!

dührohamod van, csapkodsz, trappolgatsz, rezeg a padló, fal, és valahol a kontakt miatt jelzést kap a tv, hogy kapcsoljon be, illetve az egyéb dolgok. valószínűleg valahol a falban van vezeték a rossz kontaktjával, esetleg kereszteződik több vezeték. ha meg nem ez, attól még tippnek nem rossz

2013. szept. 14. 20:44
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem lehet ,hogy fordítva?

Akkor kapsz dührohamot hogyha jön az áramszünet?

2013. szept. 21. 23:33
 28/30 anonim ***** válasza:

Lehetséges ilyesmi, tudnunk kell hogy (valamilyen szinten) mindannyian teremtők vagyunk.

A képességeink a lelkeink erőssége szerint változnak.

A cél az erős és fegyelmezett lélek kialakítása lenne (önmagunkban).

Itt, a Földön szűk körök élősködnek nagy tömegeken. Ebből kell kitörnie mindenkinek, aki képes rá.

2013. szept. 27. 23:09
 29/30 anonim ***** válasza:
37%
Egy baj van a történettel, kedves kérdező: a fél világ téged vizsgálgatna agyab-főbe, ha valóban így lenne, ahogy előadtad. Jöhet a piros pacsi.
2013. szept. 28. 19:46
 30/30 anonim válasza:

Olvastad vagy nézted a Harry Pottert?

Mert ha igen, szerintem akkor se attól van. Én csomószor néztem és olvastam már, de semmi ilyen nem történt.

egyetértek azokkal akik azt írták, hogy az elektromos cuccok váltották ki a dührohamot, nem fordítva. amúgy hány éves vagy?

2016. máj. 12. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!