Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » HA dührohammot kapok miért...

HA dührohammot kapok miért történnek furcs dolgok?

Figyelt kérdés
tehát: döhrohamom szokott lenni spontán , mostanában egyre gyakrabban, és olyankor vagy bekapcsolódik magától a Tv, vagy villany felkapcsolódik és 10ből 9 esetben kicsapódik a biztosíték. lehet valami kapcsolat a dühroham és az elektrocuccok viselkedése közt? vagy ez csak totális véletlen?

2013. szept. 10. 07:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Kérdezed."lehet valami kapcsolat a dühroham és az elektrocuccok viselkedése közt? vagy ez csak totális véletlen?":

Nem gondolom,hogy véletlen,különböző lelki minőséggel rendelkezünk,van akiben túl teng az elektromosság,magyarán a feszültség.És ez által kisül megsemmisül,hogy egy két dolog tönkre megy.

Ez figyelem felhívás is lehet egyben,hogy fordulj Isten felé,és figyelj a szívedre az érzéseidre,kérjed a vezetést az útmutatást imában.Én a helyedben ezt tenném.:)

2013. szept. 10. 10:13
 12/30 Antimod ***** válasza:
67%
Nem véletlen, nézz utána az ún. poltergeist-jelenségnek. Valószínűleg az intenzív érzelemkitöréseid valamilyen hatást tudnak gyakorolni az elektronikus berendezésekre.
2013. szept. 10. 10:21
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy nálam is egy csomó minden tönkremegy. De szimplán akkor, amikor semmi bajom sincs.

Ha van egy autó, amire azt mondják soha nem hagyott senkit cserben, akkor az fix, hogy nálam rohad le, csak úgy, magától leáll és sorolhatnám. Bármit veszek, az sokszor alapból hibás, javításra vagy cserére szorul. Belerakom az elemet a tejhabosítóba, nem megy, megpróbálom minden lehetséges variációban, nem megy. Férjem hazajön, megnyomja és működik. Ez kész. Én meg már ki akartam dobni. És ez nem csak a tejhabosítóval van így. Na most vagy én vagyok tök béna, vagy tényleg van néha összefüggés. Persze lehet az előbbi, nem tudom.

Mikor futottam régen, az utcai lámpák sokszor akkor aludtak ki, mikor odaértem.

Mostanában ritkábban van ez, de előfordul.

Viszont ami nálam működik, az tuti jó cucc, és évekig nem lesz baja. :-) Olyat érdemes venni.

2013. szept. 10. 10:21
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként az ezotéria kategóriába írta az kérdező a kérdést. Aki nem hisz az ilyenekben, az egyáltalán minek jön ide? Itt olyan válaszolók válaszát várják, akik igen is hisznek az ilyenben (vagy nem utasítják el), és megpróbálnak rá valamilyen magyarázatot adni. Aki meg csak gúnyolódni tud ezeken, menjen a tudomány kérdésekhez.
2013. szept. 10. 10:25
 15/30 anonim ***** válasza:

10. vagyok

15. válaszoló: az utcai lámpás téma nálam is "működik". Pont akkor alszik el, amikor odaérek. :)

De ha feltételezzük, hogy vannak olyan utcai lámpák, amik így "pislognak", szakaszosan fel-le kapcsolódnak, akkor is furcsa, mert miért pont mindig akkor kapcsolódik le, amikor odaérek. Fordítva sosincs.

2013. szept. 10. 10:29
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

Ez spontán telekinézis úgy tudom és igen is létezik.Vannak, akik poltergeisttel is összefüggésbe hozzák.

Sajnos ez nálam is működik.

Egyik melóhelyemen sokat stresszeltem és sorba mentek tönkre az elektromos cuccok, amiknek a környezetében sok időt töltöttem.Egy mosogatógép, egy mikro, egy kávéfőző purcant ki 1-2 hét leforgása alatt.

Itthon hasonló.A számítógép reagál legérzékenyebben .

Volt úgy, hogy kiabálva csörtettem be a szobába és a TV, ami évekig szilárdan állt a helyén, egyszerűen lezuhant a Tv asztalról.Na, akkor villámgyorsan befogtam a szám!A csoda az, hogy a képernyőjével lefelé esett a parkettára, de nem lett semmi baja.

Meg volt úgy, hogy mérgesen becsuktam az ajtót, nem csaptam be, direkt igyekeztem visszafogni magam és normálisan becsukni, de valósággal szétrobbant a vastag mozaiküvege!Érdekes, hogy a huzat sokszor becsapta jóval nagyobb erővel, miért nem akkor tört el?A legszomorúbb az, hogy néha ha valakire ideges vagyok, baja esik, még ha nem is kívánok neki rosszat.Talán meg lehetne próbálni jó irányba fordítani ezeket a nagy energiákat.

2013. szept. 10. 14:19
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy te magad okozod ezt a dührohamoddal, de az is lehet, hogy a dührohamodnak és ezen jelenségeknek ugyanaz a kiváltó oka. Valamilyen összefüggés mindenképp van a kettő között, a kérdés csak az, hogy melyik az ok, és melyik az okozat? Az is lehet, hogy mindkettő okozat, és valami harmadik ok miatt esnek meg ezek, erre mindig gondolni kell. Vizsgáld meg, hogy a spontán dührohamaidnak van-e jól ismert oka, pl. valaki tényleg istenigazából felbosszantott, de elnyomtad, és amikor jön az utolsó csepp máshonnan, hirtelen eldurransz, vagy inkább egy halálnyugodt állapotban egyszerűen "ok nélkül" jön az "őrjöngés"? Ha nincs látszólagos oka a dühödnek, vagy nem eléggé jó magyarázat a látszólagos ok (mondhatni, túlreagálsz valamit), akkor érdemes ennek a valódi okát megkeresni, mert lehet, hogy az okozza a biztosítékproblémákat is. Lehet, hogy valóban magasfeszültség van a közeledben, de az is lehet, hogy valamilyen asztrális lény jelenléte okozza az általános feszültséget, benned és a műszerekben is. És, ha esetleg a düh oka megvan, de nem az okozza az elektromos problémákat, akkor meglehet, hogy valóban a te hatásod. :)
2013. szept. 10. 14:33
 18/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat, a kevésbé hasznosak, sőt sértő válaszok vörös kezes értékelést kapnak
2013. szept. 10. 15:39
 19/30 anonim válasza:
33%
egyszer én is megállítottam a liftet! benyomtam a STOP feliratú gombot. lehet, hogy ez összefüggésben van az agyi működésemmel?
2013. szept. 11. 22:23
 20/30 anonim ***** válasza:
96%
Á, ne aggódj, 19! Neked szerintem nincs olyan.
2013. szept. 12. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!