HA dührohammot kapok miért történnek furcs dolgok?
Szia!
Kérdezed."lehet valami kapcsolat a dühroham és az elektrocuccok viselkedése közt? vagy ez csak totális véletlen?":
Nem gondolom,hogy véletlen,különböző lelki minőséggel rendelkezünk,van akiben túl teng az elektromosság,magyarán a feszültség.És ez által kisül megsemmisül,hogy egy két dolog tönkre megy.
Ez figyelem felhívás is lehet egyben,hogy fordulj Isten felé,és figyelj a szívedre az érzéseidre,kérjed a vezetést az útmutatást imában.Én a helyedben ezt tenném.:)
Amúgy nálam is egy csomó minden tönkremegy. De szimplán akkor, amikor semmi bajom sincs.
Ha van egy autó, amire azt mondják soha nem hagyott senkit cserben, akkor az fix, hogy nálam rohad le, csak úgy, magától leáll és sorolhatnám. Bármit veszek, az sokszor alapból hibás, javításra vagy cserére szorul. Belerakom az elemet a tejhabosítóba, nem megy, megpróbálom minden lehetséges variációban, nem megy. Férjem hazajön, megnyomja és működik. Ez kész. Én meg már ki akartam dobni. És ez nem csak a tejhabosítóval van így. Na most vagy én vagyok tök béna, vagy tényleg van néha összefüggés. Persze lehet az előbbi, nem tudom.
Mikor futottam régen, az utcai lámpák sokszor akkor aludtak ki, mikor odaértem.
Mostanában ritkábban van ez, de előfordul.
Viszont ami nálam működik, az tuti jó cucc, és évekig nem lesz baja. :-) Olyat érdemes venni.
10. vagyok
15. válaszoló: az utcai lámpás téma nálam is "működik". Pont akkor alszik el, amikor odaérek. :)
De ha feltételezzük, hogy vannak olyan utcai lámpák, amik így "pislognak", szakaszosan fel-le kapcsolódnak, akkor is furcsa, mert miért pont mindig akkor kapcsolódik le, amikor odaérek. Fordítva sosincs.
Ez spontán telekinézis úgy tudom és igen is létezik.Vannak, akik poltergeisttel is összefüggésbe hozzák.
Sajnos ez nálam is működik.
Egyik melóhelyemen sokat stresszeltem és sorba mentek tönkre az elektromos cuccok, amiknek a környezetében sok időt töltöttem.Egy mosogatógép, egy mikro, egy kávéfőző purcant ki 1-2 hét leforgása alatt.
Itthon hasonló.A számítógép reagál legérzékenyebben .
Volt úgy, hogy kiabálva csörtettem be a szobába és a TV, ami évekig szilárdan állt a helyén, egyszerűen lezuhant a Tv asztalról.Na, akkor villámgyorsan befogtam a szám!A csoda az, hogy a képernyőjével lefelé esett a parkettára, de nem lett semmi baja.
Meg volt úgy, hogy mérgesen becsuktam az ajtót, nem csaptam be, direkt igyekeztem visszafogni magam és normálisan becsukni, de valósággal szétrobbant a vastag mozaiküvege!Érdekes, hogy a huzat sokszor becsapta jóval nagyobb erővel, miért nem akkor tört el?A legszomorúbb az, hogy néha ha valakire ideges vagyok, baja esik, még ha nem is kívánok neki rosszat.Talán meg lehetne próbálni jó irányba fordítani ezeket a nagy energiákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!