Mihaj kérdése:
Az erő krónikája cimu filmben valamitol egybol kifejlodott a telekinetikus kepesse a 3 sracnak. Van a valosagban is ilyen technologia amivel ez lehetseges?
Figyelt kérdés
En valami olyat hallottam hogy az agyban valami zsircellacskak gatoljak az ien kepessegeket es azok kisutesevel folszabadithatok.2013. szept. 7. 21:55
11/17 anonim válasza:
Ezeket a gátló zsírcellácskákat honnan szedted? A filmesek fantáziájában van ilyen de kérdezz meg erről egy dokit:-)))) Nagyon gáz,hogy valaki elhiszi ezeket:-)))
12/17 anonim válasza:
Az gáz, amikor egyeseknek az agya HELYÉN is csak a gátló zsírpárnácskák vannak...
13/17 A Fekete válasza:
Kedves 7. superman-nek nincsenek telekinetikus képességei.
14/17 anonim válasza:
te fekete a 7. csak példának mondta és nem komolyan
15/17 anonim válasza:
ilyen hülye már nem lehetsz!
16/17 Hytek válasza:
A telekinetikus képpesség minden emberben ott van csak nagy akarat kell hozzá és tűrelem,, meg sok hit hogy létezik ijen erő akarni kell hogy a tárgyak mozogjanak ,, han me hiszem benne akkor nem is fognak mozogni,,
Én foglalkozom kb 1 hete a dologal és eljutottam arra a szintre hogy 2 tárgyat tudok mozgatni eccerre 2 papir lapot ,, Fejféjés orvérzés tapasztalhato a gyakorlat során pont ugy mint a film ben is ,,És igen lehetséges a telekinetikus képesség csak sok akarat kell hozzá amiből manapság az embereknek kevés van.
17/17 anonim válasza:
a 16-osnak és a kérdezőnek egy tippet ajánlok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!