Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges, hogy nácik a kis...

Lehetséges, hogy nácik a kis szürkék?

Figyelt kérdés

Épp most olvastam egy hozzászólásban, hogy a nácik kísérleteket végezetek az Antarktiszon csészealjakkal meg stb.

Eszembe jutott, hogy talán ők járnak vissza csészealjakkal kis szürke humanoidok képében eltérítgetni az embereket??

Mit gondoltok?

2013. aug. 17. 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem a nácik szürkék. A nácik vették fel a kapcsolatot az idegenekkel.
2013. aug. 17. 20:26
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

NEM! A nácik Sátánisták voltak.

[link]

2013. aug. 17. 20:41
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

Hát biztos nem. Maximum, a világháború előtt történt Németország területén egy UFO szerencsétlenség. Ebből következhet, hogy némi ismeretre tettek szert, hogy csészealjakat építsenek. Hangsúlyozóm, hogy ez egy legenda, tehát nem biztos, hogy meg is történt. A Nácik meglepően gyors technikai fejlődése akár a régmúlt alapos tanulmányozása miatt is megtörténhetett. Ha a múltat vesszük alapul, akkor sok ezer éve, az emberek olyan technológiák birtokában lehettek, ami felülmúlja a mai ismeretünket (lásd piramisok, és sok más olyan építmény, amire nincs magyarázat). Hogy miképp jutottak hozzá ezekhez a technológiákhoz, azt nem lehet tudni, de lehet találgatni...

Ha a Náciknak, akkoriban volt merszük szembeszállni az egész világgal, akkor most miért nem teszik meg, ha ők lennének azok a bizonyos szürkék?

2013. aug. 17. 20:55
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem,a nácik muflonok képében járnak vissza és a Kőris-hegy menti erdőkben tanyáznak.Biztos forrásból tudom.Igazából az összes muflon náci,így figyelnek minket.
2013. aug. 17. 21:19
 5/19 anonim ***** válasza:

A kis szürkék a saját fajukat akarták nemesíteni, a DNS-t tökéletesíteni, ezért volt jó néhány elrablás, szóval nem, nem nácik.

Még nekem is túl cifra gondolatnak tűnik az h valaki azt hiszi hogy a nácik kis szürkék alakjában térnek vissza. Neked eléggé ki lehet a gondolkodásod vagy túl sok horrort nézel, főleg abból kiindulva hogy mindezt egyetlen vadidegen ember által írt hozzászólás alapján gondolod. Vagy értelmesen kutass a témában, vagy sehogy.

(Ez emlékeztet arra hogy valaki elhitte egy bugyuta hozzászólásnak, hogy mesterszakra nem lehet külföldre menni, csak akkor ha cégek támogatnak személyesen, emiatt már alapszakra is külföldre ment, amit nem élvez és még mindig tele van tévhitekkel. Ez is bizonyítja miért érdemes magad utánajárni a dolgoknak, minthogy gyikon tanulj)

2013. aug. 17. 21:30
 6/19 BlackSword ***** válasza:
Én azt hittem, ha a dominium a harmadik birodalom örököse... Tökéletes katonák, a vezért istenként tisztelő vezetők, akik nem mernek ellent mondani, és magukat istennek tartó vezetők...
2013. aug. 17. 21:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki téved.A nácik nem léptek szövetségre idegenekkel.Csak rájöttek az antianyagmeghajtásra,és az Antarktiszi bázisukról egy rakat csészealjal a Hold sötét oldalára költöztek!Ott várnak még mindig hogy visszatérjenek !Egy éppen jól elkapott adásból a dekódolási eljárások professzorai rájöttek hogy 2018-ban lesz azt invázió,amit csak Meteorblitzkriegnek hívnak!

Ez mind igaz!

Íme egy szupertitkos Darpa,NASA,ARPA,Pentagon,FBI által titkolt videó,ami tök véletlenül felkerült a you tubera.

http://www.youtube.com/watch?v=DeAfoiN5SDw

2013. aug. 17. 21:50
 8/19 BlackSword ***** válasza:
100%
Igazán rendesek ezek a CIA-sok, hogy még zenét is vágtak mellé, és látvánnyal oldják meg az ismertetést és nem uncsi felíratokkal...
2013. aug. 17. 21:57
 9/19 anonim ***** válasza:
Ugye?Fejlődnek!Felturbózhatnák valami jó metállal a többi ufo videót is!
2013. aug. 17. 22:01
 10/19 anonim ***** válasza:
"Az én nagyapám villanyszerelő volt a háborúban. A padláson megtaláltam a sisakját… és két villám van rajta!"
2013. aug. 17. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!