Van olyan agykontroll technika, melyel növelhetjük agyunk kihasználtságának fokát 2% felé?
Ez egy városi legenda.Az agyad 100%-át használod, csak nem egyszerre.
Ha mégis minden agyterületed egyszerre működik, akkor azt hívják epilepsziás rohamnak.
Einsten mondta hogy 2%-át használjuk és Ő töppet jobban értett hozzá mint Ti. És most nem akarok lenézni egyetlen pattanásos kockát sem.
Valami agykontrolltechikát tudt?
Einstein sosem mondott ilyen butaságot, csak sajnos a New Age egyik (tudatlanságra építő) módszere az Einsteinre hivatkozás. Ezt azonban csak az hiszi el és szajkózza, aki amúgy nem tud semmit Einsteinről.
Értelmezd a cikket, amit küldtem, aztán ha van kifogásod ellene, akkor írd le. Ha viszont csípőből elutasítasz egy korrekt magyarázatot, akkor bizony csőlátó vagy a javából.
Tehát a válasz a kérdésre még egyszer: nincs ilyen technika, mert az agyad 100%-át kihasználod, és erre rengeteg kézenfekvő, hihetetlenül egyszerű és magától értetődő bizonyíték van.
És persze távol álljon tőlem, hogy lenézzem bármelyik primitív, önhitt, tanulatlan, manipulálható ezo-hippit ;)
Einstein ilyet sosem mondott, viszont ez is a városi legenda része.
Amúgy nem értem, hogy egy fizikus mióta beszél az agy kihasználtságáról.Te is bedőltél, úgy látom.
"Einsten mondta "
Azt viszont tényleg Einstein mondta, hogy két dolog van ami végtelen: a világegyetem, és az emberi butaság. De a világegyetemben nem volt biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!