Ha Danny Blue ilyen képességekkel rendelkezik, akkor miért nem próbálja meg a nyertes lottószámokat megjósolni magának? Vagy erre már nem terjednek ki a képességei?
Hát szomorű dolog, hogy visszaélnek ezekkel a dolgokkal is, a valódi misztikus jelenségekkel, képességekkel. De sajnos ilyen világ van, ezt tudomásul kell venni. Az embereket ott verik át, ahol tudják.
Viszont szerintem amiket a mentalisták előadnak, illetve eljátszanak, azok már olyan dolgok, amiket nem lehet pusztán bűvészmutatványokkal megoldani. Én például akárhogyan bűvészkednék, trükköznék meg színészkednék, sehogyan sem tudnám kitalálni másoknak a gondolatait, meg hogy mit ír vagy rajzol valaki, és kanalakat hajlítgatni. Az utóbbinál nyilván nem az izomerővel történő hajlításokra gondoltam. Arra akarok célozni, hogy ez utóbbi, mentalizmusnak nevezett dolgok már túl vannak egy bizonyos határon. Tehát különbséget kell tenni a dolgok között. A bűvészet az maradjon is meg a nyúlnál, a kalapnál, meg a fűrészelésnél.
Uri Geller "vallomását" meg már végképp nem értem, teljesen döbbenten olvastam ezeket a sorokat! Valahogy ködös nekem ez az egész.
De van még egy lehetőség, ami eszembe jutott. Lehet, hogy ők tényleg rendelkeznek ilyen rendkívüli képességekkel, csak ezt valamilyen rejtélyes oknál fogva titokban tartják, tagadják és megpróbálják egyfajta bűvészetként, show-ként eladni.
Lehetséges, hogy ha ezt tenné, akkor visszaszednék tőle a pénz mivel tudják, hogy ő egy mentalista. :D Ezért nem meri megtenni, mert még a végén börtönbe is csuknák.
Amúgy meg, szerintem ilyesmi nem létezik, egy nagy hülyeség az egész.
Ahogyan előttem is megírták ez csak egy trükk.
Szerintem a résztvevők valami módon márt tudták milyen számokat mondjanak.
Arról hogy miért nem nyeri meg a lottót pedig annyit hogyha birtokodban is lennének a nyertes lottószámok amint feladná megváltoznának.
Az utolsó vagyok.
Ha az előző válaszomat valaki nem értette akkor én úgy gondoltam, hogy a lottószámokat egy számítógép sorsolja ki így pl. ha visszautaznál az időben a nyertes számokkal és feladnád a lottószelvényt a kisorsolt számok már mások lennének. Ezért nincs esély, hogy megnyerd a lottót kivéve ha "ők" is azt akarják, hogy valaki megnyerje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!