Az baj-e hogyha megmagyarázhatatlan hangokat hallok a házban s érzem a szerintem "szellemek " jelenlétét?
Nem biztos az hogy megmagyarázhatatlan. Lehet hogy a szomszédod rotyog a wc-én és azt hallod csak már elmosódva.
Szellem helyett meg szellentést érzel.
"Mindig legyen náladad citrom, és ha valami hangot hallasz harapj bele (elötte persze karikázd fel)."
Ne nézzél ennyi Barátok Közt-öt...
Nem tudom, hogy aktuális-e még a dolog, de azért írok ide, hátha tudok segíteni, ha nem is neked, akkor másnak. :)
Én is ugyanilyen problémával küzdök. Hangokat hallok, suttogó hangokat. Van, hogy úgy érzem, mintha le is fogna valaki vagy valami...
Ezek csak akkor jönnek elő nálam, ha valami baj van, bánt valami, ha a lelki állapotom nincs rendben. Ha nálad is ez állhat a ennek a háta mögött, akkor azt javaslom, hogy a problémát próbáld meg megszüntetni.
Kicsit elkéstem a válasszal, de azért leírom. Ha még mindig aktuális a dolog, vagy esetleg más észlelt ilyet és szeretne egy normális választ, nekem írhat privátot.
Ezektől a fordulj orvoshoz dologtól meg rosszul vagyok.
Amihez nem értesz, ahhoz ne szólj hozzá, csak ha esetleg tapasztaltál már ilyet, vagy tudod a problémára a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!