Milyen Szellemidézési technikákat ismertek?
Figyelt kérdés
a táblás idézésen kívül2013. jún. 14. 07:25
1/11 acelsziv válasza:
Fogadj meg egy tanácsot és ne játssz ilyen dolgokkal.
2/11 anonim válasza:
Egyetértek az 1. válaszolóval. Nagy bajt csinálhatsz, ha nem értesz hozzá.
3/11 acelsziv válasza:
Ezt nem kiszúrásból írjuk neked, de voltak esetek, amikor "brahiból" gyerekek idézgettek és olyasmit szabadítottak el, amitől aztán nem is tudtak megszabadulni.
4/11 anonim válasza:
Szia,ha már mindenképp kiakarod probálni akkor tapasztalt embert érdemes keresned,ha találsz egyáltalán.Tapasztalatlan vagy ne probálkozz ilyenekkel,mert nem biztos,hogy az általad megidézett személy fog áttjonni a kapun,hanem valami sokkal rosszab ami aztán pokollá teszi az életedet.Szerintem senki nem fog neked ajállani tehnikákat.
5/11 anonim válasza:
Mert a szellemek az ijesztgetésen kívül mit tudnak tenni? Azok csak holt testű lelkek, akik a fizikainál ritkább anyagból vannak. Szerintem ti másra gondoltok.
6/11 anonim válasza:
@5
Nem, sajnos annál sokkal több mindent tudnak tenni.
7/11 anonim válasza:
Csak egy jó tanács: NE IDÉZZ SZELLEMET!
9/11 anonim válasza:
Szerintem se szórakozz ilyennel.
Egyházi iskolába jártam és a kollégista lányok meséltek róla,hogy még régen amikor nem koleszként volt alkalmazva az épület meghalt ott egy lány és brahiból elkezdtek szórakozni azzal,h megidézzék. Pechükre be is jött.
Az új tagoknak nem mondták el ezt a dolgot és azt a szobát adták nekik ahol meg lett idézve és esténként az 1ik üres ágyon mindig láttak egy lányt ülni..aztán a felsőbb évesek elmondták egy papnak,h mit tettek és végül valahogy "elűzte"
10/11 Mikicsirke123 válasza:
gyertyával vagy füstölövel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!