Ha ilyen kérdéseid vannak, már befolyásolta a fejlődésed úgy gondolom.
2013. jún. 4. 22:16
12/17 anonim válasza:
Te mi hülye vagy... Ember, a 21. szd-ban élünk, ne a középkori baromságokkal foglalkozz már, úr isten... XD Bazz, aludj rendesen, ha nem akarsz 20 évvel korábban meghalni, azt ennyi! Az embernek szüksége van alváskor a teljes sötétségre, és arra, hogy a nap NE éppen a legközelebb legyen hozzá (és ezt nem spirituális szempontból mondom)... Egészségügy!!! Ismered a szót?
2013. jún. 10. 11:48
13/17 Bearserker válasza:
az előttem lévőhöz szólnék pár szót attól hogy valami régi még nem feltétlenül rossz de a teljes sötétség csak a te fejedben van jelen barátom ez a szavaidból kivehető :)
2013. jún. 11. 22:36
14/17 nono2600 válasza:
Elméletben nem befolyásol (de ezt mindenki máshogy dolgozza fel) semmit az ember szervezete alkalmazkodó de ezt ha 3-4 évig csinálod még akkor már nincs visszaút.
2013. jún. 13. 17:16
15/17 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy nincs visszaút?
2013. jún. 13. 17:34
16/17 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz tőle, én is gyakran meditáltam reggelig is, felborultam tőle de mindig vissza tudtam állni, és a fejlődés szempontjából megérte.
Semmi más nem számit, csak a fejlődés, és mindig fejlődsz ha boldogságot érsz el... ha megtanultál meditálni, meditálj tovább reggelig is akár, főleg ha a boldogító kegyelmi állapotot is elérted, akkor duplaannyit is tudsz meditálni, mindig lesz mire és fennmaradhatsz délig is semmi bajod nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!