Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudnám legyőzni a...

Hogyan tudnám legyőzni a félelmeimet?

Figyelt kérdés
A legjobban attól félek,hogy meghalok,vagy hogy valaki megerőszakol,esetleg elrabol és bántalmaz. :(

2013. máj. 6. 16:11
1 2
 11/12 anonim válasza:

Az erőszakolást és a bántalmazást ki tudod védeni egy jobb környékre költözéssel, vagy egy izmos pasi beszerzésével, aki megvéd téged. Esetleg, bár tudom hogy törvényteled portéka, de ha az életed függ tőle akkor tudom ajánlani a sokkolót és a gázspray-t. Akár sportolni is elmennék a helyedben, hogy legyen kondíciód elfutni a veszély elől, vagy bármilyen más reakciót adni rá. A sport nem csak ellenállóbbá tesz, de önbizalmat is ad. Ne feledd, a félelemnek mindig szaga van, de ha van önbizalmad akkor ezt nem érzi meg senki.

Hmmm.... félni a haláltól. Szerintem ez az egy félelem butaság. Nem vagyok nagyon vallásos, de azt mondom neked, hogy ezt Isten dönti el (vagy Jahve, Buddha, Allah, Jézus, Sátán, Sors, Matematikai véletlenek valószerűtlensége, stb. ki miben hisz). A haláltól sose félj, inkább élj mindennap úgy, mintha az utolsó lenne.

A támadók ellen tudsz, a halál ellen nem tudsz tenni semmit, tehát a haláltól felesleges is félni.

Sok bátorságot és hosszú egészséges életet kívánok neked!

2013. máj. 16. 22:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Menj velük szembe!

Negatív dolgokról ne fantáziálj! (Miért teremtenéd meg őket?)

2013. máj. 25. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!