Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudnám legyőzni a...

Hogyan tudnám legyőzni a félelmeimet?

Figyelt kérdés
A legjobban attól félek,hogy meghalok,vagy hogy valaki megerőszakol,esetleg elrabol és bántalmaz. :(

2013. máj. 6. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem Eckhart Tolle figyelmes olvasása hozta el a harmóniát. Megtanultam a valósággal foglalkozni ott, ahol minden él: a jelen pillanatban. Nem töltöm már az időmet nemlétező dolgok éltetésével, nem pazarlom az erőmet arra, hogy nemkívánatos lehetőségeket boncolgassak. Amikor valóban várható valami, akkor érdemes számolni az eshetőséggel. A többi önbecsapás. Mese.
2013. máj. 6. 17:00
 2/12 JohniDaren ***** válasza:
Hordj magadnál zsebkést, gázspray-t meg ilyesmiket. Egyszer meg úgyis meghalsz, törődj bele.
2013. máj. 6. 17:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Öhm beletörődtem,de olyan haláltól félek amit más okoz nekem.Azt a minimum 120 évet meg akarom élni :D
2013. máj. 6. 17:22
 4/12 anonim válasza:
Ha félsz valamitől, akkor tuti biztos meg fog történni. Te éld az életedet, és ne foglalkozz ilyen hülye gondolatokkal. Egyszer úgyis meg fogsz halni, szóval na azon emészd magad hogy így halok meg vagy úgy halok meg. Egy nagyon kedves rokonom halála után megtanultam, hogy élni kell az életet amíg van. Most döntsd el, hogy akarsz élni: folyamatos rettegésben, vagy boldogan, élvezve azt
2013. máj. 6. 18:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen gondolataid vannak, az kis idő múltán átfordulhat üldözési mániába. Megfigyelsz emberek az utcán, akik szerinted majd bántani fognak, és bebeszéled magadnak, hogy az emberek ártani akarnak neked. Volt ilyen ismerősöm, aki így járt. Tereld el a figyelmet ezekről a gondolatokról, mert úgy járhatsz, mint ő.
2013. máj. 6. 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha hiszel Istenben, nem fogsz félni, és nem fogsz szorongani az élettől. Én a kereszténységet ajánlom. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
2013. máj. 6. 18:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Akarsz a jövőben szerelmet? Szeretnél családot? Ha igen akkor ajánlom hogy tégy rendet magadban mert az öndegradáló státuszod miatt minden lehetőséget elűzöl magad mellől nemhogy az álmaid közül egyik sem válik majd valóra. Egy gyerekhez meg erős jellemű szülő követeltetik a mai világban (kérdésedből ítélve nő nemű vagy bár fogalmam sincs mennyi idős bocs ha nem megfogható számodra a példa)
2013. máj. 6. 20:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Mellesleg mondom hogy volt egy időszakom amikor nem sokon függött hogy kinyírom magam és az akkori lelkiállapotomat reális ok idézte elő nem holmi beteges fantázia vizualizálásával voltam elfoglalva.
2013. máj. 6. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem Venezuelában vagy Kolumbiában vagyunk, itthon nem fordulnak elő gyakran ilyenek.
2013. máj. 7. 09:40
 10/12 DarkLantern ***** válasza:
100%

Minnél többet és minnél erősebben gondolsz ezekre, úgy fognak felemészteni. Ha sokat agyalsz rajta és elképzeled akkor a vonzás miatt be fog következni.

Azt javaslom egyszerűen csak zárd ki ezeket a gondolatokat a fejedből.

A halál helyett gondolj az éltre, ne csak a sajátodra hanem minden életre ami csak van. Az erőszak, elrablás bántalmazás helyett gondolj a békére és a nyugalomra.

Javaslom kezdj el tai-chizni, vagy meditálni. Meditálásnál neked elég ha a közönséges üres meditációt választod, aminek lényege hogy minden gondolatot kizársz az elmédből, idővel konkrét dolgokat is ki tudsz majd zárni mint a félelmeid. Ez napi 10-15 percet vesz igénybe.

A Tai- Chi az több időt igényel, amit én csinálok az 2X30 perc, David Carradine 3 részes programjából kettő (test, szellem, elme, én a test és szellemet csinálom) Megnyugtat és ellazít.

2013. máj. 7. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!