Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kivel beszélgethetett halála...

G. Nikoletta kérdése:

Kivel beszélgethetett halála előtt a nagyanyám?

Figyelt kérdés
Nagyanyám rákban halt meg nem egész egy éve nagyon hirtelen. Utolsó nap magában motyogott, valakivel beszélt. Hozzátenném, egy nagyon okos pedáns hölgyről lévén szó. Ha szóltunk hozzá hozzánk beszélt értelmesen, ha csendben voltunk akkor pedig behunyt szemmel mással. Volt ilyen tapasztalat esetleg?

2013. ápr. 3. 15:04
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szia!

Édesanyám másfél hónapja "ment" el. Nem hittünk neki hogy látja a szeretteit és beszélget velük. Szomorú volt emiatt. Húgom mondta neki hogy fényképezze le, de nem tudta használni az új telefonját. Én megtanítottam. Miután "elment" talált a húgom két értelmetlen fotót a telefonján.... egyiket szívesen megosztanám veled viszont ide nem tudom feltenni. Világosan kivehető hogy a fotelban amit lefotózott tényleg van valami.

Félreértések elkerülése végett, senkit sem akarok megtéríteni hiszen mindenki saját maga karmáival kell foglalkoznia.

2015. aug. 14. 11:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Rákos volt, gondolom morfint kapott. Én is kaptam már morfint, igaz baleset utáni fájdalomcsillapításra. Beszéltem én is mindenféléket össze-vissza. Voltak tiszta pillanataim, amikor pedig a családomhoz beszéltem, válaszoltam nekik. De én nem emlékszem semmire, csak mesélték.
2015. aug. 24. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!