Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kivel beszélgethetett halála...

G. Nikoletta kérdése:

Kivel beszélgethetett halála előtt a nagyanyám?

Figyelt kérdés
Nagyanyám rákban halt meg nem egész egy éve nagyon hirtelen. Utolsó nap magában motyogott, valakivel beszélt. Hozzátenném, egy nagyon okos pedáns hölgyről lévén szó. Ha szóltunk hozzá hozzánk beszélt értelmesen, ha csendben voltunk akkor pedig behunyt szemmel mással. Volt ilyen tapasztalat esetleg?

2013. ápr. 3. 15:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%

Ha ez a sok hülye maszlag igaz lenne, akkor lenne elég sok ember, aki folyamatosan megölné magát úgy, hogy még vissza tudják hozni, csak azért, hogy beszélgethessen a szeretteivel. Mégse nagyon hallani ilyet, pedig mindenki biztos vesztett már el olyat, akit nagyon szeretett.

Akit pedig már nem hoznak vissza, az nyilván nem tud beszámolni arról, hogy mit tapasztalhatott az oxigénhiányos agyműködés közben.

Mellesleg a kérdező nem tűnik túl idősnek, ti szánalmas csalók meg próbáljátok megvezetni a hülyeségeitekkel, pont a legsebezhetőbb idejében. Fiatal, nem nagyon tud még sok mindent a világról, könnyen elhiszi a dolgokat, ráadásul most érzelmileg is fel van bolygatva. Minimum börtönbe kellene zárni az ilyen embereket, borzalmas, hogy van pofátok kihasználni másnak a gyengeségét. Legszánalmasabb pedig az, hogy tisztán látszik, hogy megnyugvásra van szüksége, nem pedig hittérítő f.szságokra, de ti "kiválasztott" retardáltak csak azért is belemagyaráztok sok hülyeséget, mérgezve szegénynek az agyát. Gratulálok!

Az ilyen "boszorkányokat" tényleg máglyán kellene elégetni, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez elég kínzás lenne.

2013. ápr. 4. 09:58
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Skywalker ezt nagyon jól megfogalmaztad,hiszen logikus is miért viselkednek így a haláluk előtt az öregek.

Kedves utolsó őrjöngő elmebeteg senki nem vezetett meg senkit,amin őrjöngsz nem is vág ide,hisz a kérdező nem jóslást vagy mágikus praktikát kért,hanem megkérdezett egy tényt,amit sok nem hívő is megerősít,ha szoros viszonyt ápolt idős szerettével...

2013. ápr. 4. 14:25
 13/22 Linda Wandana Dana válasza:
58%
valosziinüüleg elhunyt rokonnal amikor atmegy a masvilagra sokkal erzekenyebb az ilyenekre mert erzi hogy öö is oda fog tartozni
2013. ápr. 5. 12:11
 14/22 anonim válasza:
55%
11/13 Ha valaki szkeptikus volt, én igen! Aztán olyat veszítettem el, akinek a hiánya nagyon fáj. Olyan dolgok történtek velem, amit még csak elképzelni sem tudsz... Pont az ilyen idióták miatt nem írok róla. Nekem már nem tudná senki bemagyarázni, hogy nincs "másvilág"! És nem kívánom neked, hogy valaha ugyanígy érezz, valószínűleg nem is tudnál, olyan szinten egosita vagy.
2013. ápr. 6. 13:34
 15/22 A kérdező kommentje:
...igen, hiszen a jelen akkor őt már nem érdekelte!
2013. ápr. 6. 13:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

14/15-ös miatt én is ideírom,hogy én a nagyapámat szerettem a legjobban a világon és bár addig halál utáni élet hívője voltam,ahogy végignéztem,ahogy a kórházban haldoklik,minden hitemet elvesztettem.Úgy éreztem teljesen szétesek és nekem sem lesz többé semmi jó és egy tökéletesen ateista állapotban kerültem,hogy nincs semmi csak a test és minden hazugság volt a az egész túlvilágról.

Két héten keresztül minden egyes nap bementem,mert úgy éreztem nekem kell őt utoljára látnom.

És akkor egyik reggelre virradóra azt álmodtam,hogy eljöttek hozzám valakik és azt mondták,ma már ne menj be a kórházba,mert mire bemész ő már halott lesz,de nyugodj meg a túlvilágon ő ilyen jól fogja érezni magát.És akkor az álmomban egy euforikus boldogságérzetet küldtek rám és ebben az állapotban ébredtem fel szinte "lebegtem".

Aznap kérdezték anyámék nem mész be a kórházba,nem mész be?Mert én délután 4re mentem be minden nap.Én pedig nem mondtam el az álmomat csak annyit,hogy ma már nem kell bemennem.Eléggé furcsállották.Este 18kor kaptuk a hírt,hogy délelőtt 11kor meghalt.

Ez a álombeli jelenés tökéletesen visszaadta minden hitemet.

Ez már 15 éve volt és annyira nem halt meg,hogy volt,hogy eljött az álmomban megint és azt mondta csomagoljak,mert másik lakásba fogok költözni és ott nagyon jól fogom magamat érezni.

Nem hittem neki,de mivel úgy volt egész életemben ott fogok lakni,de azért feljegyeztem a dátumát mikor volt ez.:márc.17 és június végén teljesen váratlanul költöznöm kellett tényleg egy jobb helyre.Igaza volt az álmomnak.

És az is az ő hatása,hogy az apám nem adott el egy ingatlant,mert elmeséltem neki,hogy a tati már háromszor jött el álmomban és mindig azt mondja nekem,hogy el ne engedjem adni azt az ingatlant.Az apámra ez olyan hatással lett,hogy ő(aki nagyon nem hívő pedig),de azonnal leállíttatta az eladást.

És azóta is már 15 éve minden egyes évben egyszer álmodom vele,hogy együtt vagyunk és gyakran csodálkozom is az álmomban,hogy más miért nem látja őt csak én.

Szóval az én nagyapám a túlvilágon is ennyire él és néha segít,úgyhogy számomra meg az az iszonyatos maszlag mikor azt mondják ilyen nincs.Jól mondta a 14.válaszoló,mert túl fiatalon a hitetlenség még érthető,a korral jár,de bizonyos kor után az ilyen emberek csak a szánalmas és üres egojukba vannak fulladva.

2013. ápr. 6. 16:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Kinek az a véleménye, hogy valakikkel beszélt, kinek pedig az, hogy csak az agy képzelődése miatt történik ez így..... Az minden esetre HAMIS érv, hogy ,,Polcz Alaine leírja, hogy a haldokló gyermekek közül sokan látták Szűz Máriát, akkor is, ha nem voltak sem katolikusok, sem vallásosak." Ez egy kiragadás P.A. kutatásaiból, az összegzésben és az elemző részben ő sem állítja,hogy valban a Szűz Mária lett volna a másik oldalon, csupán azt, hogy voltak akik hozzá fordultak, hasonlóan az utólsó szalmaszálba kapaszkodáshoz... Szóval: ha igazi a beszélgetőpartner, ha csak képzelt, a Polc Alain féle kutatást ide írni erős csúsztatás, belemagyarázás volt....
2013. ápr. 7. 13:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem

ahogyan a test megy lefelé (=gyengül),

az érzékelés úgy nyílik ki.

Az érzékelés nagyon kinyitható, de erős, egészséges testűnél (lelkűnél) azért kockázat is van a dologban.

A test a beépített szűrő. Ennyi.

Az idős ember gyengülő testtel, tudattal kifelé libeg ebből az életből (=ebből a LEZÁRT SZFÉRÁból).

Az embernek (=lélek) a tapasztalásainál jelen kell lennie és tudnia kell értékelni, feldolgozni őket.

2013. máj. 1. 00:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Aki ki akarja nyitni az érzékelését: böjtöljön! Ne egyen!

Ennyi.

Semmilyen vallásos hit sem szükséges ahhoz, hogy az érzékelés kinyíljon (a kettőnek semmi köze egymáshoz).

2013. máj. 1. 00:44
 20/22 anonim ***** válasza:
,, a kérdezőnek megnyugvás kell" kis barátom a te félvállról kiköpött mindenkit a ,, hatalmas" tudásoddal beoltogatós hozzászólásodban mégis mi az anyád volt a megnyugtató? De neem a túlvilág nem létezik, az öreget meg földbe tették és a kukacok eszegetik a hulláját: na eeez ez igazán megnyugtató. Okos enged...
2013. máj. 13. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!