Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hipnózis egy fiú segítségével?...

Hipnózis egy fiú segítségével? Milyen lesz, ha igen?

Figyelt kérdés

Ö... Én ezt egyszer már kiírtam, de kitörölték vagy kitöröltették, mert "ha nyilvánvalóan szánt szándékkel más kategóriát választottál, akkor kérdésed törlésre kerül" :D Igen, direkt tettem oda, mert kihangsúlyoztam, hogy egy olyan fiúról és lányról van szó, akik között mély érzelmi kötelék van. Na mindegy. :D

Szóval ezt a fiút szeretném megkérni erre, hogy segítsen, akivel nagyon szeretjük egymást. Szeretném ha visszavinne az emlékeim közé, mert én egyedül önhipnózissal képtelen vagyok visszamenni. Szerintetek ez helyes dolog lenne?

2013. márc. 6. 18:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Filmbe is van olyan, hogy pl a fiúnak emlékeznie kell az apjára, mert nem feledheti el honnan jött stb és szerintem ez nem egy béna dolog.
2013. márc. 9. 15:45
 12/12 anonim válasza:
Így őszintén! Te hány éves vagy? :O most komoly, hogy filmből veszel hülyeségeket? O.o
2013. márc. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!