Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tudtátok hogy a macskák...

Tudtátok hogy a macskák paraszihológusok?

Figyelt kérdés
Ezt a képességet a Duke Egyetem parapszichológiai laboratóriumában dolgozó Dr. Joseph B. Rhine (aki 1953-ban az amerikai hadsereg megbízásából titkos kísérleteket végzett a háziállatok parapszichológiai képességeit illetően[23][24]) „pszí-követésnek” nevezte el[25] és olyan macskák esetében is dokumentálta, melyek egyértelműen azonosíthatók voltak sajátos viselkedésük például sejt vagy atomi szintű kötődés az állat és gazdája között, illetve állati telepátia,[27] általánosan elfogadott tudományos magyarázat
2013. febr. 25. 20:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem olyan szó nincs hogy paraszihológus;) de a macskák érzékenyek az ilyenekre azt tudtam
2013. febr. 25. 21:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem igaz
2013. febr. 25. 21:03
 3/19 loupsolitaire ***** válasza:

Paraszihológus. :D

Rhine, kísérleti eredményeinek többségét nem tudta egynél többször hitelesen előállítani. No comment.

Egyébként elolvastad, amit bemásoltál ide?

2013. febr. 25. 21:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy "paraszihológusok" még nem kell nyávogással kelteniük minden reggel.
2013. febr. 25. 21:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Tudományos magyarázat
2013. febr. 25. 21:09
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha valami egynél többször vagy egyáltalán nem mérhető akkor az már nincs is. A szép "tudomány".

Nem véletlenül voltak oda a macskákért Egyiptomban!

2013. febr. 25. 22:21
 7/19 anonim ***** válasza:
Na, akkor most szépen egyenként mondd el nekünk, hogy a [23-27] hivatkozások mögött milyen forrás van!
2013. febr. 25. 22:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Az enyém is megérzi,ha arra gondolok,hogy jöjjön haza.Kipróbáltam vele többször is.
2013. febr. 26. 10:25
 9/19 anonim ***** válasza:
A pontszámod 0/10, és jelentettelek is volna, ha nem tette volna már meg valaki előttem.
2013. febr. 26. 11:25
 10/19 anonim ***** válasza:
41%

Az biztos, hogy érdekes képességeik vannak a macskáknak és a gazdájukra, ha nagy a kötődés, elég jól rá tudnak hangolódni tudatilag.

Például a mi macskánk mindig ott vár minket a buszmegállóban, várta, hogy hazaérjünk, akár délelőtt, akár este értünk haza, érdekes módon mindig tudta, mikor kell ott várakoznia(nyilván nem ült a buszmegállóban egész nap), tehát azzal sem lehet magyarázni, hogy megszokta az érkezésünk időpontját.Nem szokhatta meg, mert rendszertelenül jöttünk-mentünk.

De mikor készültünk hétvégén a nagymamámékhoz, akkor is mindig előjött a cica és kikisért minket a buszhoz, ezt sosem szalasztotta el, pedig a távozásunk időpontja is változó volt, azt sem szokhatta meg.

A cicák a gazdájuk hangulatváltozásaira is érzékenyek, észreveszik és azt is észreveszik, ha a gazdi beteg.

Persze az okos szkeptikusoknak bizonyára van a telepátián kívül valami reálisabb, kézzelfoghatóbb magyarázatuk...Szerintük nyilván távcsővel figyelt minket a macska vagy lehet, hogy bekamerázta, bepoloskázta a házat, azért tudta, mikor hol vagyunk.

2013. febr. 26. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!