Tihanyi úr gyógyított már itt meg valakit? Esett át vele élő műtéten?
2013. febr. 18. 17:48
1/10 anonim válasza:
Ejj macskanyelv, de kis huncut vagy ma :)
Nem hiszem hogy így megggyógyult volna már valaki, de az tény, hogy esély van rá hogy meggyógyulhat.. mert ha a páciens ELHISZI hogy ettől meggyógyul, akkor MEG FO.
Fuck logic, ugye? :)
2/10 Diavolino44 válasza:
Ez hülyeség, szerintem gyógyulhat meg ember akár így is. Csak az más kérdés, hogy placeboválasz miatt...
3/10 A kérdező kommentje:
De nézzétek már meg milyen vicces! Keni a kenyeret, gyúrja a pogácsát.
2013. febr. 18. 18:50
6/10 anonim válasza:
"Esett át vele élő műtéten?"
Engem már csak halottként műtött, szal nem tudom milyen lehet. xD
7/10 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy valaki az ő "gyógyításai" miatt nem megy el orvoshoz, miközben komoly baja van. Ilyen szintű szélhámosságért, és emberek megtévesztéséért börtönt érdemelne.
8/10 anonim válasza:
Hát én zárt osztályra tenném még azt is, aki elhiszi! De köszönöm a linket, itt fekszem betegen és olyan jó kedvem lett ettől! Hihetetlen ez az ember. Kicsit ráérnék és nem dolgoznék annyit, de meggazdagodhatnék ilyenből!!
9/10 anonim válasza:
Én nem derültem rajta olyan jót. Inkább kétségbe estem Van olyan,aki elhiszi ezt a hókuszpókuszt? Gondolom, a telefonszám is emeltdíjas...
10/10 anonim válasza:
tényleg olyan, mint egy pék. hát sírok :'DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!