Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Honnan tudjam biztosra hogy...

Honnan tudjam biztosra hogy az vagyok-e aki?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 17:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ennyi ésszel mindenről meglehetne kérdezni ugyan ezt. De ha valaki bunkó, akkor jó a kérdés.
2013. febr. 3. 07:31
 12/17 anonim válasza:
Fiatal koromban voltak ideáljaim, akikre szerettem volna hasonlítani és úgy képzeltem olyan vagyok. Aztán csalódásokat okoztam magamnak néhány cselekedetemmel.Évekig becsméreltem magam emiatt. És mivel nem voltam jó véleménnyel magamról, további csalódásokat szenvedtem.(És szenvedtem és szenvedtem..)Aztán ez megváltozott, mert kerestem a megoldásokat a problémákra, könyvekből, emberekkel való beszélgetésekből, tapasztalatcseréből és sikerült megoldani dolgokat amitől helyreállt a békém.Mostanra jobban ismerem magam és nem is állok messze az ideáljaimtól. az önismeret, hogy ki is vagyok valójában egy olyan út amin keresztül kell menni . Van akinek könnyebb, van hogy nehezebb . Talán kapsz segítséget , talán nem. De jó hogy érdekel és jó hogy kérdezel. Másképp nem fogod megtudni.
2013. febr. 3. 09:13
 13/17 anonim válasza:

Csak akkor tudhatod meg, hogy ki vagy, és hogy az vagy-e aki(nek gondolod magad) ha meditálsz és megismered önmagad. Megéri időt és energiát belefektetni bár nem könnyű ráérezni az ízére. De próbálkozz. Mindenesetre remélem, hogy nem személyiségzavar áll a kérdésed mögött, csak egy mélyebb, filozófiai jellegű "költői" kérdés.

Sok sikert.

2013. febr. 6. 15:51
 14/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleid és csináltass dns vizsgálatot. Jó esetben a szüleid gyereke vagy, hacsak nem cseréltek el baba korodban. :)
2013. febr. 6. 18:21
 15/17 anonim válasza:
"... az vagy-e aki" ...?! aki mi? fejezd be a mondatot. akinek gondolod magad, akinek mások látnak, aki lenni szeretnél vagy mi? mindenképpen te vagy az, csak kinek vagy minek akarsz megfelelni? ez a kérdés.önismeret, önbizalom, önkifejezés, önérvényesítés, és akkor nemcsak te, de mások is tudják ki vagy.
2013. febr. 6. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Nézesd meg magadat pszichiáterrel.
2013. febr. 15. 11:53
 17/17 Bajer válasza:
Bérelj fel egy operatőrt, készítsen rólad 24 órás videó felvételt, úgy, hogy te soha ne lásd meg őt amint filmez. Utána nézd meg a felvételt és ha emlékszel mindenre amit a felvételen csináltál, akkor te vagy te. Ha lesznek olyan szakaszok a filmen amire nem emlékszel, akkor skizofrén vagy. A másik személyiséged leküzdéséhez szakember segítségét kérd.
2013. febr. 25. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!