Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miféle ezoterikus módszerrel...

Miféle ezoterikus módszerrel derítsem ki milyen szakmában, melyik országban élve, milyen életpályával járok a legjobban?

Figyelt kérdés
Nem mozgat sem a pénzkeresés, semmi, boldogságot, izgalmat, egészséget keresek. Akartam katona lenni, de az Magyarországhoz köt, ami nem tetszik, ha missziókkal külföldre megyek az nem ugyanaz. Akartam Ausztráliába menni felsőoktatásra, letelepedni, de giga csótányok, legyek, csúszómászók, és a társadalom peremén élő bennszülöttek vannak. kell valami motiváció az életembe, amiért küzdök, amiért vágyok, volt ez a kettő sok ideig, most nincs semmi. Ezért gondoltam az ezotéria valamely módszere segíthetne.
2013. jan. 25. 13:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A magyar katonaság ugye alapból szar, így azt ne is feszegessük.

A másik lehetőség az idegenlégió pl. Franciaországban. Ott pedig nem természet szeretete van meg kényelmes egyenruha, hanem mondjuk menetelés 40 fokban 30kg felszereléssel, üvöltözés és megalázás között, ráadásul simán kiküldenek Afrikába a társadalom peremén élő bennszülöttek, csúszómászók és minden elképzelhető cucc közé.

Azt meg ugye ne is számoljuk bele, hogy egyik napról a másikra lelőhetnek, felrobbanthatnak, stb.

2013. jan. 25. 19:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Mindenki a francia idegenlégiót emlegeti, nekem a tagjai miatt nem szimpatikusak, mindenféle bűnöző bekerül oda. A magyar hadsereg leépült, de azért a hazához tartoznak, nincs velük bajom, de nem akarok azért katona lenni. most, ma arra jutottam, túl teszem magam a gusztustalan élőlényeken és Ausztráliát választom.
2013. jan. 26. 00:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kerülnek be bűnözők, mindenkit iszonyúan leellenőrzi a Gestapo. [Így hívják/becézik a belső ellenőrzést náluk.]
2013. jan. 26. 00:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a tűzoltó szakmában is van adrenalin ha arra vágysz. Persze nem küldenek mindenfelé a világba, ez a hátránya. Viszont külföldön jobban megfizetik mint itthon.
2013. jan. 26. 09:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, érdekes amit írtál, nem minthogyha most tűzoltó szeretnék lenni, de utána nézek, és ez például olyasmi, amire sohasem gondoltam, pedig gondolhattam volna. Biztos van még néhány ilyesmi.
2013. jan. 26. 23:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy erre a kérdésedre ezoteria ad jó válasz?
2013. jan. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!