Kezd közeledni az éjfél, de miért félek tőle? Minden egyes nap gondosan elkerülöm a tükröket éjfélkor. A hideg kiráz. Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 23:49
31/35 A kérdező kommentje:
amúgy ez az utazós sztory nagyon durván hangzik. nem lsd,lsa- zol véletlenül?
mindenesetre ha tudományosan bizonyitani tudnák a képességedet, akkor az új alapokra tehetne sok mindent, akár a vallásokat is
2013. febr. 5. 00:41
32/35 anonim válasza:
Szia!
Nem,én nem vagyok így ezzel,mert tudom,hogy nem jöhet ki a tükörből semmi,és nem fogja kikaparni Bloody Mary a szemem....De ha ennyire félsz,akkor takard le éjjel a tükröt,aztán kész.
33/35 anonim válasza:
Azért majrézol mert elhittél minden babonaságot és most önmagadat rémisztgeted- ugy látszik nem tudod élvezni a szép nappalokat és a kellemes nyugodalmas éjszakákat neked szükséged van egy kis majréra-- ha ennyire ostoba vagy megérdemled!
34/35 anonim válasza:
Éjfélkor régen én is féltem a tükörbe nézni...utána már 1 évig nem féltem de utána megismertem...Bloodi Maryt és úgy 2 évig nem néztem tükörbe...De most már nem félek, sőt az anime-s horrorok nyugtatnak meg a leginkább(PL Jigoku Shoujo)
35/35 anonim válasza:
Ha igy kreálsz önmagad számára félelmet okozó beképzelt dolgokat, akkor ne csodálkozz ha e miatt súlyosan megbetegszel.
Jól jegyezd meg csak az élőktől kell óvakodnod. szellemek nincsenek a holt lelkek pedig eltávoznak az első percekben!
Muszáj nekik ha akarják ha nem akkor is menniük kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!