Kezd közeledni az éjfél, de miért félek tőle? Minden egyes nap gondosan elkerülöm a tükröket éjfélkor. A hideg kiráz. Más is így van ezzel?
Miért félsz és ráz ki a hideg? Azért mert minden marhaságot bekajálsz és a képzeleted tovább írja.
Csak a valóság van és semmi más, na és + a magad teremtette félelmeid, -en kívül.
22/ akkor még is csak belefészkelte a tudatodba magát az a sok butaság ami manapság mindenhol hallani.
Csak Te nézel vissza önmagadra a tükörből. Ha lennének bóklászó szellemek azok se tekintenének vissza rád a tükörből, mert a lélek csak energia a holt lélek pedig fehér energia szálaknak rajzolata-- és mivel kevesebb a feszültsége mint egy ceruza elemnek így hát semmi nem nézhet vissza rád-- De komolyan nincsenek se bóklászó, se ücsörgő se ártó, se jóindulatú szellem világ egyetlen se a valóságban---Miért? Mert a gravitáció lehúzza a Föld belsejébe ha akarja ha nem akarja.
Elárulok Nektek valamit ami bár már nem titok mert felvittem az i9nternetre két blogban elmesélve.
szóval gyermekkoromtól vagy is 8-9 éves koromtól képessé váltam elhagyni a testem spontán-- miképp hogy fogalmam sincs! Na ezt a játékot egész életemben csináltam igaz később már nem spontán, hanem tudatosan.
DE ha kiléptem akkor a lábam vonalainak muszáj volt topogni, mert ha csak egy pillanatra leálltam a mondjuk 9 emeletről a földszinti lakásban találtam magam. Vagy leálltam és valahol több km- rel lejjebb a földben egy barlangban--- holott felette nagy tó volt és hajók jártak rakta én pedig elméláztam és azonnal eltűntem.
Tehát ezért se igaz, hogy itt vannak köztünk holt lelkek na és azért se mert életem során sok-sok ezerszer eljátszottam ezt de soha nem botlottam bele egyetlen holt lélekbe SE!! Egyszer láttam egy műtőben-- de a kilépő lélek, nem törődött velem egyszerűen önmagát a testét nézte, majd hús eltűnt.. én pedig még hallottam amikor az orvosok azt mondták vége, nem sikerült....
az első pár percben minden lélek eltávozik ha akarja az Én ha nem akarja, mert a lélek viszont akarja szeretne először is csodálni mindent aztán túl élni ezt a valamit amit fel se fog csak valahol a tudatában ott van el kell indulnom--hova is-- talán nem is tudja-- az is lehet igen-- szóval a Fénybe nevezett valamibe ami nem fény hanem a Földünk energiája ami a magban van-- tehát sietnie kell, mert az ereje gyengülhet és akkor elpusztul megsemmisül a láva izzó tömegében és hatalmas erejében.
aztán kiér a láva tömegéből-- fantasztikus egyébként és félelmetes-- örültem hogy megúsztam ezt az őrült kíváncsiságomat!
szóval kiér egy üres szürke fényű térbe majd csak utána pillantja meg a Föld magját-- ami megnyilallik és bevonzza a lelket de csak ha tiszta-- különben visszavágja a láva tömegébe! -ezt azért tudom, mert majd nem úgy jártam-- de valószínűleg érzékelhette az a sok sok fény részecske hogy valami nem stimmel, élő vagyok. S megszűnt az erejük és én vissza estem és körbefogtak valami illúziószerű képeket mutattak hihetetlenül gyors ütemben....stb a lényeg ott hagytam és visszatértem, mert a lelkem vissza akart jönni, aztán kiderült majd nem lejárt a felhasználható idő amit kibírt a szervezetem.
szóval a lényeg nincsenek korzózó holt lelke semmilyen. S még attól se kell félnetek hogy élő szökdösők vannak,mint amilyennek én számítottam-- ez nagyon ritka képesség vagy trauma váltotta ki, kis gyerekkoromban. Mert nagyon sok olyan írást olvastam, valakiktől akik azt írták meditál és kilépek...kilépés... stb. sódert olvastam itt az internen és könyvekben is. de csak hazugságok.Először is én soha nem meditáltam és nem vágtam magam semmilyen pózba. Lefeküdtem és megtörtént. Mások pedig, ha bárki - csak figyeljétek meg!- az igazat írta volna a kilépéséről akkor az ember már régen megtudta volna határozni minimum a saját lelkét de sehol senki nem mesélte el milyen a lélek-- még a vallások meséiből is kimaradt miért? mert fogalmuk se volt és van róla!!
szóval ne féljetek se a sötétben se a tükörtől annál inkább bizalmatlannak kell lennetek az idegen élőkkel szemben, és manapság sajnos ajánlatos az ajtókat zárva tartani. Nem oda menni egy kocsiból kiszóló kérdezősködőhöz, és nem mászkálni este egyedül. Sajnos manapság egyre több a gazember.
24/ épp azért majrézik a kérdező, mert mint Te is, mint minden felnőtt és vallási dogma a misztikumokról sóderoltok.
Nem létezik semmiféle misztikum ez csupán emberi fantázia.
a kézzel fogható valóság van és energiák vannak. Se holt lelkek nem korzóznak, se angyalok se ördög se jótékony vagy ártó szellemek a Föld van rajta az élet mint valóság és a Teremtő ERŐK vannak akik nem kézzelfogható LÉTEZÉSEK csupán Energiák! slussz- passz semmi több!
Tedd a fejedre a kezedet finoman és felejtsd ott, az segit az elalvásban. Vagy szeresd magad a testedet gondolatban a képzelt tenyereddel végig simogatni le a fejedtől a lábad ujjáig majd vissza... ha ezt minden hol végig megcsinálod egymás mellett a csíkokat tenyérrel le és fel, lassan akkor meglásd elalszol.
a tükröt pedig tedd el máshová ha zavar, csak ne fantáziál. Nem mástól kell félned hanem saját magad alkotta félelmeid a veszélyesek.
Nézz szembe a félelmeddel = nézz bele a tükörbe éjfélkor.
Ha nem látod magadat, akkor vámpír vagy. Minden más esetben okés a dolog.
köszi a válaszokat, igazatok van a filmek miatt van ez valószínüleg, de nemtudok belenyugodni, túl sok a beszámoló a valós rémtörténetekről...:D
és persze nem tiszta a lelkiismeretem, de kinek az?
a leghasználhatóbb talán az hogyha szembe nézek vele, de az nem most lesz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!