Miért csinálja ezt a kutyám?
Édesanyám fél éve halt meg,hosszas betegeskedés után.
Sajnos a rák győzött,anyukám így majdhogynem fiatalon halt meg.A nappalinkban van egy sarok kanapé,amin anyukám feküdt,ha tévét nézett,később pedig amikor már nem bírt menni,csak feküdt,akkor is a kanapé ezen részén feküdt.Van egy 2 éves kutyám,akit néha beengedek a házba,tudja hol a helye,de sokszor,ha éjszakára beengedem,oda,pont oda fekszik ahol anyukám feküdt.Ezen kívűl nagyon sokszor néz oda,mintha látna ott valakit,rendesen,meredten nézi sokáig a kanapé azon részét.Ez számomra kissé ijesztő,arra gondoltam,talán anyukám még itt van,de ha itt van az nem jó,mert nem tudott "továbblépni"....vélemények?
Nem hiszem, hogy a kutya bármit látna. Oda fekszik, hát hova feküdjön?
Az, hogy meredten néz, semmit se jelent - a kutyáknak ez szokásuk. Az is lehet, hogy hall valamit [persze nem kísérteteket, hanem valami olyan zajt, amit az emberi fül nem] és akkor figyel.
Eloszor is oszinte reszvetem!
Anyukadnak milyen kapcsolata volt a kutyaddal? Szoros volt?
Ha setaltatta, gondoskodott rola es sok idot toltottek egyutt, akkor szerintem hianyzik neki es visszavarja. :(
Ezek a Foldon maradt lelkekrol szolo dolgok engem is erdekelnek. Ugy tudom, hogy akkor nem tud elmenni, ha itt tartjuk oket. Ugy erzem, hogy valamennyire ezt fel tudtad dolgozni (mar amennyire lehet). Nyilvan azert, mert sajnos volt idod hozzaszokni a gondolathoz...:(
Csak harmasban eltetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!