Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » 'Furcsa hangok az égből'!? Mi...

'Furcsa hangok az égből'!? Mi a véleményetek ezekről, hallottatok már róla? Többen mondják hogy a napkitörés hangjai állítólag de én nem hiszem, nem tudom!

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=tt469w7A03g

Hallatszik is amikor becsukja az ablakot a végén, hogy kintről jön a hang, de teli van velük a youtube!

2012. dec. 6. 20:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
21:39 - IGEN, Tudom hogy mit jelent! Csak mivel ezotéria témában van, ezért raktam oda! Plusz hogy többen megnézzék! Viszont ha nem sikerült felfogni, akkor szívesen elküldöm FAX-on is!
2013. ápr. 9. 23:58
 22/25 anonim válasza:
24%
helló.. én szandi vagyok most ugy érzem Isten akarja hogy ezt írjam készüljetek mert vissza fog térni ezek a hangok figyelmeztetések mindenki számára aki csak tud imádkozzon és mennyen el gyülekezetekbe boruljatok le előtte és bánnyátok meg bűneiteket mert közel van a visszajövetele és higgyétek el én sem jártam eddig gyülekezetbe igazán és sok olyan dolgot tettem ami istennek nem kedves de minden erőmmel azon leszek hogy meg változzak.... ha kicsit is félitek istent kérlek a ti érdeketekben kövessétek őt mert ugy szerette Isten a világot hogy az ő egy szülött fiát adta a bűnösökért talán azt mondjátok bolond vagyok de higgyétek el mostmár lassan lassan hamis prófétákról fogtok hallani de volt már földrengés földindulás háborúk most a kürt hangok és ha belenéztek a bibliába akkor már csak a hamis próféták a döghalál és az éjhínség nem következett be Isten azt üzeni ma neked hogy változz meg mert közel van már az idő!!!!
2015. máj. 24. 13:51
 23/25 anonim ***** válasza:

Nálam az ufo kategóriánál jött be és amikor rámentem egyből lehalkítottam annyira megijettem

Szerintem ufo

2019. szept. 2. 16:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Döghalál?

Éjhínség?

Úristen ne!

Miatyánk ki vagy a mennyekben

Szenteltessék meg a te neved jöjjön be a te országid kegyen meg a te akaratod amint a mennyben úgy a földön is

Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma és bocsájtsd meg vétkeinket miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek

És védj meg a gonosztól mert tied az ország a hatalom a dicsőség mindörökké Ámen!

Istenem én most sírok,de hisz tudod hisz te mindent látsz mindent hallasz mindent érzel,tudom hogy van élet a halál után,nem gondolom nem remélem

TUDOM ÉS ÉRZEM

Tudom hogy létezel

Most nem tudom hogy az éjhínség nem veszélyes vagyis ez nem ijesztő nekem hisz sovány vagyok de érzem mert érzős vagyok és megérzem ha baj van

De tudom hogy ez rossz lesz talán rosszabb mint a döghalál

Pedig attól nagyon félek

De az ember 3 dokogért él szerintem

Hogy legyőzze félelmeit

Tiszteljen mindenkit és ne álljon bosszűt mert azt Isten intézi

És a legfontosabb:

Szeressük Istent!

Énár nagyon sokat szenvedtem az életben nem akarom ezt is,SZERINTEM IMÁDKOZZATOK TI IS

ÁMEN

2019. szept. 2. 16:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen őket èn is láttam a youtube on de az egy erdőbe volt és semmi nem vált a közelébe . De okát is láttam már hogy az erdőben egy sikítás hallatszott az ègből.
2022. jan. 25. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!