'Furcsa hangok az égből'!? Mi a véleményetek ezekről, hallottatok már róla? Többen mondják hogy a napkitörés hangjai állítólag de én nem hiszem, nem tudom!
http://www.youtube.com/watch?v=tt469w7A03g
Hallatszik is amikor becsukja az ablakot a végén, hogy kintről jön a hang, de teli van velük a youtube!
Nálam az ufo kategóriánál jött be és amikor rámentem egyből lehalkítottam annyira megijettem
Szerintem ufo
Döghalál?
Éjhínség?
Úristen ne!
Miatyánk ki vagy a mennyekben
Szenteltessék meg a te neved jöjjön be a te országid kegyen meg a te akaratod amint a mennyben úgy a földön is
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma és bocsájtsd meg vétkeinket miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek
És védj meg a gonosztól mert tied az ország a hatalom a dicsőség mindörökké Ámen!
Istenem én most sírok,de hisz tudod hisz te mindent látsz mindent hallasz mindent érzel,tudom hogy van élet a halál után,nem gondolom nem remélem
TUDOM ÉS ÉRZEM
Tudom hogy létezel
Most nem tudom hogy az éjhínség nem veszélyes vagyis ez nem ijesztő nekem hisz sovány vagyok de érzem mert érzős vagyok és megérzem ha baj van
De tudom hogy ez rossz lesz talán rosszabb mint a döghalál
Pedig attól nagyon félek
De az ember 3 dokogért él szerintem
Hogy legyőzze félelmeit
Tiszteljen mindenkit és ne álljon bosszűt mert azt Isten intézi
És a legfontosabb:
Szeressük Istent!
Énár nagyon sokat szenvedtem az életben nem akarom ezt is,SZERINTEM IMÁDKOZZATOK TI IS
ÁMEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!