Démonok =tudtalattid csodálatos hatalma?
Szerintem ember nincs a földön, akit még nem szivatott meg. Még ha tudod is irányítani, Xy-nak, aki fóbiás, úgysem tudsz segíteni, mert ha hozzányúlsz ilyen tudatalatti dolgokhoz, lehet még rosszabb lesz.
Szerintem a főnök a tudatalatti, az van mindig, amit ő akar, mintha egy különálló lény lenne. Kérdés, kinek mennyire marad nyugton.
Tény, hogy az a rengeteg szenny a tudatalattiból származik, de meg lehet szüntetni azt a sok-sok rosszat... Ha felszínre hozod és feldolgozod a problémákat, akkor nem is lesznek többé.
Tudatossággal, folyamatos önkontrollal vagy ha úgy tetszik, könyvek vagy egy erre szakosodott személy segítségével. Attól, hogy sokan nincsenek is tudatában, az emberek bármire képesek. Ha mélyre ásol és felszínre hozod a problémákat, igenis kiirtod őket, csak türelem és kitartás kell hozzá.
Engem konkrétan az alvásparalízis érdekelne, ne a tudatalatti mondja már meg, mikor keljek fel xD
De szerintem a démonok is innen erednek.
Elhiszed nekem ha azt mondom, hogy bármin lehet változtatni ebben a létben? Az egyetlen dolog ami kell hozzá, az az akarat. Félelmek és fóbiák is csak addig léteznek, amíg te nem teszel ellenük valamit. Nem más segítségére kell hagyatkozni, meg pszichiáterhez fordulni, SAJÁT magadba nézz bele. Ennyi.
Kovácsold acéllá magad és vágj keresztül ezen az agyagvilágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!