Mi okozhatja ezt a lelki szorongást?
Beképzeled, bolond vagy, csak kamuzol vagy a loú.
Ezek közül az egyik okozhatja.
Hát...
Lehet, hogy lelkiismeret-furdalásod van, amiért kinevetted, különben nem mentegetnéd magad a kisebbségek miatt.
Nem szórt rád átkot ne félj, szerintem ez mind pszichés, bemagyarázod magadnak és voállá, máris mintha lenne.
Szerintem az ilyesmi hit kérdése: elhiszed, hogy történik, vagy nem. Győzd meg magad észérvekkel és máris jobban leszel. :)
Rémtörténeteket már elég sokan találtak ki.Ezzel nem aratsz babért.Mostmár olyat találj ki amiben csupa jó dolgok vannak
Nem csak neked, mindenkinek mondom: Az embereket nem akkor kell tisztelni,becsülni,netán szeretni mikor már a másvilágon vannak...Mindezt addig kell tenni velük mikor még itt élnek velünk. Sokkal jobb lenne az élet. Próbáljátok meg,hátha sikerül...
Le lettem pontozva :'( Most aztán jól kitoltál velem.
Amúgy te is egyfajta troll vagy, mert kamu kérdéseket gyártasz.
",miért találnék ki rémtörténetet."
Ezt magadtól kell megkérdezd.
Egy komoly, nem troll válasz: A szorongásos tüneteid okáról kérdezz inkább egy pszichológust, ne parát, az kamu, hanem valódit, olyat aki igazi egyetemet végzett.lehet,hogy továbbküldenek pszichiáterhez is ha gyógyszeres támogatás is kell. Egyébként a szorongásos zavar tünete lehet,hogy képzelődsz vagy eseményeknek más okot tulajdonítasz, kreálsz mint a valódi. Ez persze azt is jelenti,hogy itt soha nem fognak meggyőzni arról,hogy képzeled, mert el is hiszed a történeteidet erősen. Igyekezlek komolyan venni, nem trollkodtam.
Persze előfordulhat,hogy ezotrollok lehurrogják a komoly választ, hiszen a téves meggyőződésükkel ellenkező vagy azzal nem egyező választ egyszerűen hárítják. Így van ez mindenkinél, hiszen aki hinni AKAR azt nem lehet meggyőzni a valóságról , főleg ,mert nem is érdekli. Érdekes, színes, misztikus és titokzatos válaszokat akarnak olvasni, ami megerősíti őket gyengülő hitükben. Ez teljesen normális,így működik a legtöbb emrer, ebből élnek néha a szekták is, de neked nem kell bedőlnöd minden mesének. Mivel komolyan veszem a kérdésedet, kérlek keress fel egy pszichológust, nehogy súlyosbodjon a szorongásos zavarod.....
Jól beszél az előttem szóló. Ha ez segít én csak annyit teszek hozzá:Alyan ember akinek a tidhez hasonló,vagy más baja nincs,nem létezik.
Felhívom figyelmed a TV-ben most van egy sorozat Müller Péterrel. Nem állítom,hogy mindenben azonosulok vele,de azt igen: nagyon érdemes ,értékes meghallgatni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!