Mit kell tudni a szellemekről?
akik nem hisznek bennük kíméljenek köszi!!!
a többiektől a válaszokat előre is köszi!!
az első néhány válaszoló úgy látom nem igazán tudja, mi is a szellem:
A szellem a halott ember lelke. Amikor egy ember meghal, a lelke beleszáll egy másik lénybe (természetesen olyan lénybe, aki most fog megszületni, mert ha már él, akkor már van lelke).
De ha a lélek nem akarja elhagyni a múltat, és új testbe szállni, akkor úgy marad. Ez alatt azt értem, hogy éli tovább az életét, csak nem húsvér emberként, hanem valahogy olyan csak félig meddig "valóságosként". Tehát létezik, de mégse.
No szóval a szellem egy "bolyongó, testét vesztett lélek".
Így nem mondható el róluk, hogy riogatnak, mert nyilván van amelyik nem, hiszen minden lélek más.
Bocs a fogalmazásért, remélem azért érthető voltam.
épp az a durva, hogy ezek nem mind 10 évesek. a többségük felnőtt és még mindig ilyen értelmi szinten vannak.
huhognak XD ezen besírtam
21. Ezt te honnan tudod?
22. És aki olyan értelmi szinten van. hogy még mindig hisz a szellemekben?
"épp az a durva, hogy ezek nem mind 10 évesek. a többségük felnőtt és még mindig ilyen értelmi szinten vannak.
huhognak XD ezen besírtam"
Hallottál már a gúnyról, vagy az iróniáról?
onnan tudom hogy utánanéztem
sokat hallottam szellemekről, de nem igazán hiszek bennük
viszont tegyük fel, hogy mégis léteznek akkor az én magyarázatom talán ésszerűbb egy kicsit, mint akik azt mondják hogy huhognak meg riogatnak
előző vagyok, és még hozzátenném a magyarázatomhoz, hogy olyan szellemek nem hiszem hogy léteznek, mint amiket elképzelnek egyesek
valószínűleg nem is lehet látni őket, de azt remélem mindenki felfogja hogy miután egy ember meghal megsemmisülhet a teste, az agya, a gondolkodása, de a lelke nem
a lelke tovább él, és vagy beleköltözik egy új testbe, vagy nem
a testetlen lelkeket hívjuk szellemnek
"Hallottál már a gúnyról, vagy az iróniáról?"
nem jön le a hozzászólásomból, hogy melyik oldalon állok? te sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!