Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az alvásparalízisnek van...

Az alvásparalízisnek van gyógymódja?

Figyelt kérdés

Már nagyon félek aludni, tegnap este történt ez meg velem, meg másfél éve kb:

hajnali 2 órakor felkeltem, kimentem a mosdóba, vissza bújtam, elaludtam, felkeltem 4 óra után 1-2 perccel volt, félálomban voltam vagy nem tudom, elég furcsa volt minden, mintha élesebben látnék, nem tudom leírni igazából, de ahogy aludtam elfelé ara észleltem, h ráz a hideg és bénultság fog el, rettentően rossz érzés, és félelmetes, aki átélte biztosan tudja, hogy miről írok most! Lelehet ezt valahogy küzdeni? mivel kapcsolódhat össze az alvás paralízis? pszichológus segíteni, különböző csodabogyók nélkül!?

Előre is köszönöm a válaszokat!

#alvásparalízis #bénultság #nem tudtam mozogni
2012. okt. 25. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az utolsó nagy igazságot irt le:))
2012. okt. 26. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:

én teljesen mértékben értem miről beszélsz.nekem ez anno 20 éves koromban kezdődött el.akkor kb 1x-2x és durvábban rá 1 évra.nem tudtam megmozdulni mintha vki lefogott volna és zsibbadtam,meg a sarokban mindig ugyan azt az alakot láttam vmi csuha szerüben.engem nagyon megviselt és most is h vissza gondolok rá,meg ahogy olvastam a kérdésed elfog ugyan az a félelem és könnyezek.hál isten már több éve abba maradt.27 éves fejjel is ijesztő vissza gondolnom rá.max rémálmok vannak amikre egyáltalán nem emlékszem csak párom szokta kérdezni mit álmodtam,mert hogy zokogtam.

én tudom milyen félelemről beszélsz.

2012. okt. 28. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:

"a sarokban mindig ugyan azt az alakot láttam vmi csuha szerüben"

-a csuhás alakja innen ered

2012. nov. 12. 03:08
 14/15 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

lehet, hogy az elnyomó a te negativitásaidból táplálkozik

ne tápláld!

ha nem táplálod, nem tér vissza (remélhetően)

...

mondj el egy miatyánkot és ha segít, használd!

2012. nov. 12. 03:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs rá gyógymód. Én fel szoktam ébreszteni magam úgy, hogy megpróbálom lerúgni az aktuális rémet, ez általában sikerül is, de volt már rá példa, hogy csak a felsőtestem volt bénult, és hiába rúgdostam, amíg azt nem próbáltam megmozdítani. Erősen kell próbálni mozogni, ennyi. Általában olyan évente jön elő nálam is, úgyhogy elviselhető. Ha gyakoribb lenne azt már nehezebben tolerálnám. Eddig még nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet észrevenni, hogy éppen benne vagyok. Álmoknál már sokszor sikerült, de ennél nem, gondolom mert valahol az álom és a valóság között van, mint általában a hallucinációk.
2015. márc. 18. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!