Kislányom szellemet láthatott? Megijesztett.
Nem kell semmitől félni kérdező, mert nem téblábolnak a holt szellemek még akkor se ha manapság sok hazug ezt meséli.
minden holt lélek az első percekben eltávozik, esetlen elköszön egy pillanatig tartó érintéssel a szeretteitől de semmi több--
A másik a lélek nem látható! Bármit látott a kisfiad az hidd el a felébredés utáni agyműködés kivetülése valami álom töredéknek. Az én kis unokám is hasonló 12 éves múlt, de ha intenzív álma volt azt előfordul hogy kivetíti az agy a szembe mintha látná a valóságként látja.
Amikor álmodunk akkor elevenen működik az agy képi memóriája azt át meg át futja a gondolati energia (a lélek) és szép történeteket kreál a képeket kivetíti a becsukott szemhéjunkra s ezért látjuk mint egy filmet amikor alszunk ez ha erős érzelmi töltésű kinyitjuk a szemünket és folytatódhat mintha a valóságban látnánk-- hasonló egy betegséghez-- de nem az csak az intenzív álom kivetülése!Ha többet szeretnél tudni keresd meg ezt a két blogot.
4.f.Miért akarunk hinni, vagy szükséges-e hinni egy láthatatlan Létben?
19. f. A két csodálatos lelkünk.
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
69.f.Gyógyulni a Lelkünk segítségével.
92.f.Komolyan érdekel az igazság?
Alapból ne félj ilyen marhaságoktól--ezek csak kitalációk amit manapság rázúdítanak az emberek elméjére!
konyha tündés inkább maradj a konyhába, de ne akarj babonaságot másokba bele beszélni.
Tudod mi a lélek? nem tudod.
mert ha tudnád akkor nem írtad volna azt, hogy látható.
Még egy gyermek szemének is láthatatlan-
miért? egyszerű- látod a mágneses energia hullámait? NEM! -- hát ezért nem látható a szellem lélek se! de különben se téblábolnak a valóságunkban, hanem eltávoznak!
Előző:
MÁR nem látod az elektromágneses hullámokat, legalábbis egy részét. Gyerekkorodban pl színesben láttad az aurát, és azokét is, akik teste már meghalt.
A nagykorúak között is akad, aki legalább ennyit érzékel még mindig. De egy szintig újratanulható is - TE MAGAD IS KÉPES VAGY legalább egy szintig erre:
Legalább fekete-fehérben bárki megláthatja az aurát, aki nem látássérült, vagy nem túlzottan rövidlátó (bár közülük is sokan, gondolom, megfelelő szemüvegben/lencsével), a következő módon: ha fehér a háttér (pl fehér fal), akkor ha bambulva nézed az előtte álldogálót, és tényleg nem struccpolitikából próbálkozol, azt bizonygatva magadnak és másoknak, h "úgy sem látod meg", akkor látni fogod. Ez is elektromágnesesség.
Persze tudomásul veszem a hitedet, ami a tudományra alapoz, hiszen a tudomány tele van hipotézisekkel, ami egyfajta hit; ráadásul állandóan felülírja magát a tudomány, főleg a hipotéziseinek köszönhetően. :)
Ez a te hozzáállásod, tudomásul veszem, hogy vak szeretnél maradni bizonyos realitásokra.
Ellenben engem nem mozgat semmiféle hit, se hitetlenség, mert nem a hitből indulok ki.
Persze mivel a tudatalattidból és a pszichés énvédő mechanizmusodból eredő félelem beszél belőled, ezért nem kizárt, h az én beírásomat is hárítani fogod. Megértem. A nagykorúság evvel jár - e vonatkozásban struccpolitikával.
Tényleg érthető, hiszen tudatalatti félelemeid mozgatnak téged, mint sokakat.
Tudod 36/ Aura nincs a test körül ez egy hindu marhaság valakinek valószínűleg látása ilyen formán romlott vagy csak egyszerűen kitalálták.
Egyszer én is láttam régebben auraszerűséget a testek körül de a garázsom körül is a fákat is bevonta, de még a tyúkocskáimat is szép volt egyébként csak nagyon zavaró-- minek köszönhettem? annak hogy az aki műtötte a szemem nem jó munkát végzett kétszer is műtötte azt az egyet--- a másik szememmel vissza se mentem hozzá.
Kisugárzása valóban van a testeknek az állatokénak is, de az nem aura hanem energetikai fény illetve a hő kisugárzása. Ezt láttam nagyon gyakran életem során mind annyiszor amikor kiléptem a testemből 8 éves koromtól egészen 50 éves koromig aztán abba hagytam.
Valóban hiszek a tudományokban ez tény, de meg is cáfolom őket több elméletükben-- mint ahogy a vallásokat is bírálom mind abban ami nem igaz és babonaság.
miért, mert megtapasztaltam a létezést az anyagon kívül is, mint energia-fazon vagy szebben nevezve; lélek-fazonként.
A létezés fantasztikuma c blog az én emlékezésem és megállapításaim.-- persze cáfolataim és ítéleteim is.
Vagy álmából ébredt a gyereked és vizionált látomás volt, vagy egy kintről bejutott fényjáték.
Nincsenek tébláboló holt lelkek a valóságban. Előfordulhat hogy a halál lassan áll be így a lélek lassan távozik a testből- igy történhet meg, hogy önmagát látja klinikai halál állapotában amit az életéért küzdenek-- ha időben elkezdték nem késlekedve, akkor történhet ez meg-- ha viszont késve 5 percet is, akkor a lélek már elindult és megtapasztalja a földünk feletti végtelen Tér varázslatos érzését amivel egynek érezheti önmagát-- majd elindul az Utolsó- útra amit a léleknek meg kell tennie-- de attól tartok azt megtéve igaz halhatatlanná erőssé válik, de megszűnik "Egyes Önmaga" lenni, mert eggyé-válik az isteni teremtővel.
Tudjátok az hogy mi lesz a lelkünkkel a halál után legfeljebb csak sejtettem mind abból, következtettem amit láttam" tapasztaltam" amilyen "utat" én magam is megjártam lélekfazonként-- de én még élő voltam elötte és utána is és azóta is. Tehát a lélek útja számomra is egészen 2012 februárjáig sejtés volt. Akkor viszont valaki meghalt akit ismertem, de mivel tőlem távol élt így lélekfazonként eljött és elköszönt tőlem-- de az nem volt több, mint egy érintés, mintha egy nagy férfikéz me4gfogta volna a vállamat. Nem több nem kevesebb-- és aztán tovább ment az utolsó útjára.
Valamikor régen az illetőnek bevallottam olyan dolgaimat amelyről addig nem tudott-- a lélekfazonomat, az útjaimat az utolsó utat is megjártam, de nem hitte egyetlen szavamat se, kinevetett-- 2012 februárban viszont eljött a lelke miután meghalt és elköszönt. Igy tudatta velem azt is hogy a sejtéseim is igazak a halálunk utáni létezéssel kapcsolatban.
De nem korzóznak holt lelkek a valóságunkban, mert nem tehetik meg. - elköszönhetnek a szeretteiktől és menniük kell tovább.
De mivel a legtöbb ember nincs tisztába azzal mi vár reá a halál után, így a lélek csak kiszakad, kirobban a testből, sok km re messzire találva magát, megdöbbenve csodálkozik és szinte fel se fogja azt, hogy ő valójában meghalt, szinte elfelejt mindent az életéről, mindenkiről csak élvezi a végtelen szabadság érzését a Térben és eszibe se jutna bárkit is kisérteni vagy itt ott téblábolni minek? Hisz szabad és élvezi azt hogy eggyé válhat a végtelenségérzetével!
aztán ez a csoda elmúlik egy pár perc után sajnos, mert a Föld másik Teremtője lehúzza, elindítja az utolsó-útra ha akar menni hanem akar menni- lerántja szinte a gravitációs EREJE ennek a teremtő ERŐNEK! S ezzel vége is az egyes Önmagam érzésnek, mert részévé válik a földi nagy energiáknak vagy egyiknek vagy a másiknak - attól függően miképp élte életét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!