3. szem csakra (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A 3. szem csakráját hogyan tudom véglegesen megszűntetni?
Tüneteim: szédülés (olyan mintha be lennék rúgva), meg könnyűnek érzem magam. Sipolást hallok, de ezt a fajta sipolást akkor hallottam mindig mielőtt elájultam évzárókon.
Volt több reggel hogy nehéz volt a fejem fent.
Valaki olyan segítségét kérem aki ilyennel foglalkozik! Köszönöm!
2012. okt. 2. 07:46
21/22 anonim válasza:
Amiket leírt, azok egy az egyben az agydaganat tünetei. Nem biztos hogy rák, lehet jóindulatú is, esetleg aneurizma, de ahelyett hogy bátorítgatod hogy semmi baja eltanácsolhatnád orvoshoz ha már annyi esze van hogy csakrákban hisz meg 3.szem meg húsvéti nyuszi.
22/22 anonim válasza:
21/ Még csodálkozol hogy ilyesmit írt a kérdező? - hisz maguk a felnőttek válnak egyre buggyantabbá a beáramlott, átvett és már magyarként sóderolt marhaságtól,és lassan a tv ből is, de nem sokára a vízcsapból is az fog csurogni, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!