Miért nem tudnak az emberek a szemembe nézni?
Figyelt kérdés
Sokszor volt már, hogy valaki okoskodott, többször mondtam neki, hogy hagyja abba de nem hagyta, majd végül nem mondtam semmit, csak ránéztem, és rögtön elnézett másfelé és abbahagyta.
Ez így most tudom, hogy hülyén hangzik, először nem is figyeltem fel erre, de amikor ez már többször is megismétlődött, kezdett érdekelni a dolog.
2012. szept. 11. 09:55
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ilyenkor annyira komoly, szigorú vagy félelmetes fejet vágsz, hogy átértékelik a helyzetet :)
De arra ne is számíts, hogy vámpír vagy, vagy valami hasonló misztikus fos.
3/7 A kérdező kommentje:
Hahaha köszi :D Ám nyugi nem gondoltam ilyenre XD
2012. szept. 11. 10:31
4/7 anonim válasza:
Szerintem csak nagyok a melleid.
5/7 anonim válasza:
Büdös a szád és csípi a szemüket.
6/7 anonim válasza:
Normális emberi reakció ha haragosan néznek rá.....
7/7 anonim válasza:
Vannak emberek akiknek nagyon erős a nézésűk, ilyenkor valami belső erő sugárzik az illető egyénből ami miatt egyszerüen egyes emberek képtelenek elviselni a nézését. Ezek az emberek általában olyankor pislogás nélkül néznek. Velem már történt meg mind a két eset, az is, hogy én nem birtam egy bizonyos személy nézését és forditva, hogy más nem birta az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!